halsojobb.se

Fysioterapeut i en utvecklade miljö

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Fysioterapeut i en utvecklade miljö

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och förbättra verksamheten och servicen.

En möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Rehabenheten är en del av Socialförvaltningen och består av arbetsterapeuter och fysioterapeuter och arbetar mot kommunens särskilda boenden, korttidsboenden, hemsjukvård och hemtjänst samt för personer som har insatser enligt LSS . Rehabenheten arbetar har hela Härjedalen som arbetsplats.

Arbetsuppgifter:
- Som fysioterapeut i Härjedalens kommun, arbetar du dagtid vardagar. Arbetet ställer höga krav på självständighet då du själv ansvarar för att strukturera och planera dina dagar. Du ansvarar för att utföra fysioterapeutiska bedömningar och uppföljningar utifrån individens behov och förutsättningar. Du kommer att ha ett nära samarbete med arbetsterapeuter, sjuksköterskor, biståndshandläggare, omvårdnadspersonal och anhöriga. Dokumentation sker i journalsystemet Treserva.
-
- Tillträde efter överenskommelse.
- 100 % eller enligt överenskommelse.
- Provanställning kan komma att tillämpas

Kvalifikationer:
- Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med god datavana och som kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift. Du ska vara ansvarstagande och kunna arbeta och ta egna initiativ och fatta beslut inom professionens ansvarsområde. Du ska kunna strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter.
- För tjänsten krävs B körkort.
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Egenskaper:
- Du ser dig själv som ansvarsfull och flexibel. Initiativrik och gillar ditt arbete

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola

Vi erbjuder:
- - ett gott arbetsklimat med nära arbetsledning
- - friskvård på arbetstid och friskvårdspeng
- - kompetensutveckling
- - fantastisk miljö, med naturen runt hörnet
-
- Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Dela detta jobb

Fysioterapeut i en utvecklade miljö

Härjedalen kommun - vård & socialförvaltningen