halsojobb.se

Fysioterapeut eller sjukgymnast

Företag Trosa kommun
Ort
Utgår

2021-10-23

Ansök nu

Fysioterapeut eller sjukgymnast

För många börjar Trosa kommun som en sommarförälskelse som övergår till något mer. Våra verksamheter genomsyras av Trosaandan som är en känsla som nästan går att ta på. Det är det varma bemötandet mellan kollegor, och en chef som ser dig, ger dig ansvar och stöttar dig i din utveckling. På grund av vår litenhet har du stora möjligheter att utvecklas och göra avtryck, och har alltid nära till kollegor, näringsliv och medborgare.

Vård och omsorg i Trosa kommun har under många år bedrivit verksamhet i framkant där kvalitén är hög och medarbetarna engagerade. Hos oss får du jobba i ett prestigelöst team med härlig stämning och stor arbetsglädje. Tillsammans med arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, biståndshandläggare och läkare bidrar du till att tillgodose våra medborgares individuella behov av vård och omsorg så att de ska känna trygghet och meningsfullhet.

UPPDRAG

Vi ger individcentrerad omvårdnad till personer från 18 år och uppåt som bor i ordinärt och särskilt boende. Tillsammans med de andra professionerna inom vårt team arbetar du med att bland annat förebygga fall och ohälsa samt bevara individens självständighet.

 Att arbeta som fysioterapeut i Trosa kommun är omväxlande, givande och ger dig möjlighet att träffa patienter med olika typer av diagnoser, funktionshinder och livssituationer. Du möter dagligen våra brukare och är viktig för att de ska få och ha en fungerande vardag. Här ges du stor frihet och ansvarar själv för att planera och lägga upp ditt arbeta, alltid med teamet i ryggen

KOMPETENS

Vi söker dig har/är:

  • leg. fysioterapeut eller sjukgymnast

  • förmågan att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift god data- och dokumentationsvana

  • B-körkort
     

 För arbetet är det viktigt att du:

  • är självständig, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Då vi arbetar tätt tillsammans är det viktigt du tycker om att arbeta i team

  • är serviceinriktad, empatisk och har ett gott bemötande
     

Vi söker dig som delar vår värdegrund med individcentrerad omvårdnad och har stort intresse av att arbeta med äldrevård.

Du visar respekt till kulturella och religiösa skillnader. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fortsatt vidareutbildning som ett viktigt inslag för att rehabiliteringen ska ligga i framkant. Trosa kommun är en organisation och arbetsgivare som präglas av en ständig vilja att utvecklas och om du är rätt person kommer du få stora möjligheter till personlig utveckling.

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: En tillsvidareanställning

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
 

MER OM REHABILITERINGSENHETEN

Rehabiliteringsenheten består av fem fysioterapeuter och sex arbetsterapeuter. Vi ansvarar bland annat för en två-dagars kurs i förflyttningskunskap för all omvårdnadspersonal inom vård- och omsorg. Våra patienter bor på de tre orterna Trosa, Vagnhärad och Västerljung. För att ta oss runt mellan skog, hav och ängar använder vi tjänstebil eller tjänstecykel.

Vi strävar efter att vi som team ska ha en bred kompetens. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdatum gått ut. 

VILL DU VETA MER?

Trosa kommun växer som bostadsort och vi söker nya medarbetare inom vård och omsorg. Trosa kommun vill ha personal som har en mix av åldrar, kön och bakgrund för att få en mångfald flera av våra brukare kan känna igen sig i.

Vi arbetar ständigt för att skapa engagemang och arbetsglädje och vi är väldigt stolta över att Trosa kommun i flera år legat i den absoluta Sverigetoppen när det gäller engagerade medarbetare enligt SKR (Sveriges kommuner och regioner, HME).

Läs mer om äldreomsorgen i Trosa kommun här.

Kontakt:

Samir Salkic, Enheteschef

0156-521 77

samir.salkic@trosa.se

Dela detta jobb

Fysioterapeut eller sjukgymnast

Trosa kommun