halsojobb.se

Fysioterapeut el. Sjukgymnast

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett flertal kommuner, från Östra Göinge i söder till Mora i norr. Vi har ca 16 000 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård.

Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast för en tjänst fördelad mellan våra två boenden i Norra Skåne, Solglimman och Solhaga.

Solglimman är ett vård- och omsorgsboende för personer med demenssjukdom eller omvårdnadsbehov som ligger i Glimåkra i Östra Göinge kommun. Här finns 25 lägenheter med heldygnsomsorg fördelat på tre våningsplan.

Solhaga ligger i Skånes Fagerhult i Örkelljunga kommun. Det är ett profilboende som riktar sig till personer som har en demenssjukdom med framträdande personlighetsförändringar samt personer med psykiska funktionsnedsättningar som önskar en säker och trygg miljö där de kan bo och utvecklas. Enheten har 49 lägenheter med heldygnsomsorg.

Du som söker tjänsten är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet från arbete inom äldreomsorg. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team och är van att hålla många bollar i luften samtidigt. Du trivs i en arbetsledande roll, är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har en positiv inställning och tar ansvar för att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har erfarenhet av och god kunskap i att jobba med systematiskt kvalitetsarbete.

Uppdraget innebär att skapa ett aktivt boende för äldre med vardagsrehabilitering, social gemenskap och ett varierat utbud av aktiviteter i fokus. Du har ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal och är en del i verksamhetens kvalitetsråd och ledningsgrupp.

Övrigt:

  • Deltid

  • Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas

  • Tillträde efter överenskommelse.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. Fast månadslön. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Har du frågor angående anställning på Solhaga/Solglimman kontakta:

Verksamhetschef
Luiza Gashi
luiza.gashi@ansvarochomsorg.se

Medicinskt ansvarig för rehabilitering
Christoffer Norbeck
christoffer.norbeck@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

Fysioterapeut el. Sjukgymnast

A&O Ansvar och Omsorg