halsojobb.se

Fysioterapeut

Ort
Utgår

2021-09-24

Ansök nu

Fysioterapeut

Beskrivning av tjänsten

Hur ser arbetsplatsen ut

GHP Ortho Centers vårdavdelning är en ortopedavdelning naturskönt belägen på Löwenströmskasjukhuset i Upplands Väsby , en av de kliniker där man opererar flest höft och knäplastiker i landet där vi också stoltserar med fina resultat i alla patientenkäts undersökningar.

På vårdavdelningen arbetar fördelat på dag och kvällstid ca 12 sjuksköterskor och 4 fysioterapeuter. Vi har 7 ortopeder som turas om att operera höft och knäplastiker .

Vi tillämpar 1 dygnsvård och är på väg mot att vissa operationer görs i dagkirurgi vilket gör att patienterna skall mobiliseras så snart det är möjligt efter operation för att kunna gå hem tryggt och säkert med kryckor. Detta gör att du även som fysioterapeut arbetar 1 kväll/vecka. Du kommer även att arbeta en del med uppföljning tillsammans med läkare på vår mottagning vid återbesök som sker 3 månader efter operation.

Friskvårdsbidrag via Actiway finns.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som:

Gillar att arbeta i team men ändå kan arbeta självständigt

Att du ser förändringar i arbetssätt som något positivt

Du behöver inte ha så stor ortopedisk erfarenhet även om det kan vara meriterande, vi ser hellre att du passar in i vår arbetsgrupp

Att du ser helheten i patientvården och inte är rädd för att byta arbetsuppgifter

Anställningsvillkor:

 • Anställningsform: Tillsvidare 32 timmar i veckan

 • Tillträde: Enligt överenskommelse

 • Lön: Individuell lönesättning

 • Utdrag från belastningsregistret kan komma att efterfrågas

 • Kollektivavtal finns

 

 • En spännande och utvecklande specialistmiljö

 • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

 • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

 • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

 • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

 • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.

Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.

Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Dela detta jobb

Fysioterapeut

GHP Specialty Care AB