halsojobb.se

Fysioterapeut

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Fysioterapeut

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 16 000 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Nu söker vi en Fysioterapeut till två av A&O:s boenden, Solhaga och Solglimman.

Solhaga är ett profilboende som riktar sig till personer som har demenssjukdom med framträdande personlighetsförändringar och till personer med psykiska funktionsnedsättningar som önskar en säker och trygg miljö där de kan bo och utvecklas. Enheten har 49 lägenheter med heldygnsomsorg.

Solglimman är ett vård- och omsorgsboende för personer med demenssjukdom eller omvårdnadsbehov, med 25 lägenheter med heldygnsomsorg.
Uppdraget är att skapa ett aktivt boende för äldre med inriktningen vardagsrehabilitering och ett rikt utbud av aktiviteter och social gemenskap.

Solhaga ligger i Skånes Fagerhult (Örkelljunga kommun) och Solglimman ligger i Glimåkra (Östa Göinge kommun).

Beskrivning av kvalifikationer:
För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal och är en del i verksamhetens kvalitetsråd och ledningsgrupp. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga och är trygg i en arbetsledande roll. Du ska ha erfarenhet och god kunskap i att jobba med systematiskt kvalitetsarbete.

Övrigt:
Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är deltid, tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. Fast månadslön.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Solhaga/Solglimman kontakta:

Verksamhetschef,Luiza Gashi
luiza.gashi@ansvarochomsorg.se

MAR, medicinsk ansvarig rehabilitering, Christoffer Norbeck
christoffer.norbeck@ansvarochomsorg.se

  • Deltid
  • Fysioterapeut/Sjukgymnast
  • Ansök före sep 30

Dela detta jobb

Fysioterapeut

A&O Ansvar och Omsorg