halsojobb.se

Fysioterapeut

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-09

Ansök nu

Fysioterapeut

Vi är en ortopedavdelning naturskönt belägen på Löwenströmskasjukhuset i Upplands Väsby , en av de kliniker där man opererar flest höft och knäplastiker i landet där vi också stoltserar med fina resultat i alla patientenkäts undersökningar. På vårdavdelningen arbetar fördelat på dag och kvällstid ca 12 sjuksköterskor och 4 fysioterapeuter. Vi har 7 ortopeder som turas om att operera höft och knäplastiker och 2 ortopeder som opererar axelproteser. Vi tillämpar 1 dygnsvård vilket gör att patienterna skall mobiliseras så snart det är möjligt efter operation för att kunna gå hem tryggt och säkert med kryckor dagen efter, en del går t om hem samma dag som de opereras. Detta gör att du även som fysioterapeut arbetar 1 kväll/vecka. Du kommer ibland också få hjälpa till på vår dagkirurgiska verksamhet.

KVALIFIKATIONER

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och gillar att arbeta i team.

Vi lägger stor vikt vid personlighet

Vi ser gärna att du har en bakgrund som…

Om du arbetat med ortopedi är det bra men vi ser det inte som ett krav.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare deltid 75%
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Lön: Individuell lönesättning
  • Utdrag från belastningsregistret kommer efterfrågas
  • Kollektivavtal finns

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”. Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Ingela Mimer | Kontaktperson

 Skicka email

Dela detta jobb

Fysioterapeut

GHP Specialty Care AB