halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vi behöver förstärka primärvårdens sjukgymnastmottagning med en fysioterapeut/sjukgymnast. Hos oss har vi ett inkluderande klimat där alla bereds möjligheten att vara med och utveckla verksamheten i det uppdrag vi har. Vi jobbar tillsammans och stöttar varandra. Region Gotland vill ha ett tillitsbaserat ledarskap vilket vi verkar i och tror på, där respekt och förståelse gentemot varandra och de vi samverkar med är tongivande.
Vi bedriver vår verksamhet på tre utbudsorter; Slite, Visby och Hemse. Din placering blir aktuell på någon utav orterna.

Gillar du att utveckla och utvecklas? Är du bra på att samverka med andra? Då är du den vi söker. Hos oss ska du gilla mottagningsarbete, leda grupper samt vara delaktig i att utveckla framtidens primärvårdsrehabilitering.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter är att arbeta med medicinska bedömningar och mottagningsarbete. Detta sker både genom telefonbedömningar och fysiska besök.
Du som fysioterapeut/sjukgymnast ersätter läkare som första kontakt i primärvården vid besvär från rörelse/stödjeorganen.
Medicinska bedömningar och behandlingar görs utifrån din profession.

I primärvårdsuppdraget förekommer även andra uppgifter; leda träningsgrupper, ge stöd till våra samverkansparter, utbilda, delta aktivt i utvecklingsarbete mm.

Kvalifikationskrav

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fysioterapeut men inget krav, vi välkomnar nyutexaminerade fysioterapeuter.
Meriterande är utbildning i OMT och/eller McKenzie, ACT, Basal kroppskännedom.

Som person är du lösningsorienterad, bra på att kommunicera och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Placering
Sjukgymnastmottagning primärvård, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse, varaktighet ett år med möjlighet till förlängning
Kontakt
Tobias Johansson
Facklig representant, Fysioterapeuterna
tobias.johansson@gotland.se
Fredrik Malmerfeldt
enhetschef
0498-268671
Ansökan
Referensnummer
A910033
Sök senast
2019-11-17
Övrigt
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Logga

Fysioterapeut

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Dela detta jobb