halsojobb.se

Fysioterapeut

Företag Ånge kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Fysioterapeut

Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.

Är du legitimerad fysioterapeut och vill arbeta i vår HSL-organisation i Ånge kommun?

Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta tillsammans med medarbetarna i hälso- och sjukvårdsorganisationen för att uppnå trygg och säker hälso- och sjukvård i framkant. 
Som legitimerad fysioterapeut kommer du att utföra bedömning, behandling och träning i patienternas hem, vilket ställer krav på flexibilitet och uppfinningsrikedom. Du kommer även vara förskrivare av hjälpmedel. 
Du har ett nära samarbete med arbetsterapeuter, sjuksköterskor, enhetschefer och undersköterskor, det är därmed bra om du har vana vid och trivs med att arbeta i multiprofessionella team. 
En stor del av arbetet består av handledning och instruktioner, därför värdesätter vi en god pedagogisk förmåga.
I rollen som fysioterapeut är du en god förebild och representant för hälso- och sjukvårdsarbetet. Du kommer delta i att utveckla verksamheten framåt efter våra värdegrunder och verksamhetsmål. 

Vårt erbjudande till dig som fysioterapeut
Som fysioterapeut i Ånge kommun erbjuds du ett varierat arbete i en utvecklingsinriktad roll. Förutom att ingå i ett team får du även arbeta självständigt och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Genom handledning och förbättringsarbete bidrar du till att höja kvaliteten inom verksamheten. Du ges bra utvecklingsmöjligheter genom bland annat utbildningar och tillgång till mentorskap.
Utöver en marknadsmässig lön och förmåner såsom subventionerad friskvård, erbjuder vi dig andra goda förmåner. Som nyanställd hos Ånge kommun kan du få möjlighet att ta del av rekryteringspremie på upp till 100 000 kronor. Mer information om premien hittar du påwww.ange.se/rekryteringspremie  

Kvalifikationer
Du är legitimerad fysioterapeut med förmågan att se helheten och kan samverka med andra yrkesgrupper. 
Körkort och datorvana är ett krav. 

Anställning
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. 
Intervjuer sker löpande för denna rekrytering, så välkommen med din ansökan redan idag!                                                                      

Så ansöker du:
Registrera din ansökan längst ned på denna sida. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”Sök tjänst”. På www.ange.se/ledigajobb hittar du även mer information och kontaktuppgifter till våra fackliga representanter.

Sista ansökningsdag 2019-05-31

VÄLKOMMEN IN MED DIN ANSÖKAN!

Rekryterande chef

Ann Sofie Hagemo

0732758830

AnnSofie.Hagemo@ange.se

 

Dela detta jobb

Fysioterapeut

Ånge kommun