halsojobb.se

-->

Forskningssjuksköterska till Studiebehandlingsenheten/Fas I, Huddinge

Ansök nu

Forskningssjuksköterska till Studiebehandlingsenheten/Fas I, Huddinge

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb, där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig. Du får kontinuerlig kompetensutveckling genom föreläsningar och kurser både inom kliniska prövningar och cancerforskning. Inskolningen är individanpassad utifrån dina erfarenheter och behov.

Om tjänsten

Som Forskningssjuksköterska arbetar du med läkemedels-, och provtagningsstudier tillsammans med våra forskande läkare för att hitta nya bättre behandlingsmetoder för våra patienter.

Arbetsuppgifterna innebär att du ansvarar för uppstart av nya studier och studiegenomförandet tillsammans med ansvarig prövare och övrig personal inom patientområdet. Du informerar och inkluderar patienter i våra pågående studier och hanterar bland annat blodprovstagning, datainmatning i CRF samt medverkar vid monitorering. Administration av läkemedel vilket kan inkludera t.ex. antikroppsbehandling, immunterapier, uppföljning av biverkningar och andra kontroller som är viktiga för studien. Du ansvarar också för planering, bokning av nya patienter och koordinering av besök och ibland uppföljning och rådgivning via telefon.

Vi har ett standardiserat arbetssätt med utarbetade checklistor och mallar för att följa det omfattande regelverk som styr arbetet med kliniska prövningar och för att studiearbetet ska kunna genomdrivas med kvalité och på ett patientsäkert sätt.

Vi söker

Vi söker dig som är intresserad av klinisk forskning till vårt team av forskningssjuksköterskor och provtagningskoordinatorer. Du kommer vara delaktig i studiebehandlingar med målet att utveckla nya terapier för framtiden. Du kommer få arbeta tillsammans med ett kompetent team av erfarna sjuksköterskor och undersköterskor, med fokus på olika diagnoser från alla teman inom sjukhuset. Studier på friska frivilliga försökspersoner förekommer också där ett läkemedels säkerhet testas för första gången i människa. Studiebehandlingsenheten/Fas I är fd KTA:s Fas I-enhet och numera en av Tema Cancers prövningsenheter på Karolinska Universitetssjukhuset som riktar sig mot alla teman/funktioner inom sjukhuset som vill driva klinisk forskning.

Vi söker dig som har erfarenhet och/eller intresse för klinisk forskning. Du är flexibel, noggrann, driven och kvalitetsinriktad. Du har en projektledarroll i studierna vilket kräver att du är stresstålig, har bra organisationsförmåga, är ansvarstagande samt värdesätter gott samarbete. Om du tycker att det låter spännande, så ska du söka tjänsten som forskningssjuksköterska.

Kvalifikationer 

Krav: Legitimerad sjuksköterska.
Meriterande: Tidigare arbete som forskningssjuksköterska och/eller erfarenhet av studiearbete. Goda kunskaper i engelska såväl läsa som skriva.

Urval och intervjuer sker löpande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska till Studiebehandlingsenheten/Fas I, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset