halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Forskningssjuksköterska till Njurmedicin, Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Forskningssjuksköterska till Njurmedicin, Huddinge

Vill du ha ett roligt och utvecklande arbete och samtidigt vara en del av teamet som driver forskningen framåt inom Njurmedicin?

Vi erbjuder

Vi söker en ny forskningssjuksköterska till Forskningsmottagningen, Njurmedicin. På vår mottagning arbetar idag 4 sjuksköterskor med 75% forskningsrelaterat arbete och 25% kliniskt patientarbete.

Om tjänsten

Som forskningssjuksköterska är du delaktig från första informationen till studieavslut för  forskningspersoner som deltar i kliniska läkemedelsprövningar eller forskningsprojekt inom Njurmedicin.

Arbetsuppgifterna innefattar bl a rekrytering, planering, dokumentation, uppföljning och koordinering av de olika studierna.

En viktig del är kvalitetssäkring av datainsamling enligt studieprotokoll. Du kommer att ha ett nära samarbete med läkemedelsföretag och andra aktörer involverade i studierna.

Det praktiska arbetet innefattar bl a studierelaterade undersökningar och mätningar, provtagningar med laboratoriearbete samt att hantera studieläkemedel. Det kliniska arbetet med patienter innefattar genomförande av njurfunktionsundersökningar och att assistera vid mindre operationer/ingrepp.  Tjänsten är belägen i Huddinge.  Forskningsarbete kan också förekomma på njurmottagningen vid Rosenlunds sjukhus.

Tjänsten innebär arbete dagtid, måndag-fredag.

Vi söker dig som

 • Har ett intresse för klinisk forskning och tycker om administrativa uppgifter. Du besitter förmågan att organisera och planera ditt arbete och deltar aktivt i att utveckla och förbättra verksamheten.
 • Är självständig, flexibel och trygg i dig själv. Du finner dig i en föränderlig vardag och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
 • Samarbetar väl i en liten grupp och arbetar för att nå gemensamma mål och tar egna initiativ.
 • Vidare ser vi gärna att du har lätt att skapa en god arbetsmiljö omkring dig.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet och behörighet att verka inom svensk sjukvård
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande:

 • Erfarenhet som forskningssjuksköterska
 • God kännedom och utbildning inom GCP (Good Clinical Practice)
 • God datorvana med bra kunskaper i MS Office samt vana från att använda olika IT-lösningar
 • Erfarenhet av arbete inom njurmedicin

Vi ser fram emot din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

 • CV
 • Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
 • Personligt brev (frivilligt)
 • Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!


Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Vi är organiserade i fem enheter med en tydlig öppenvårdsprofil och med stark klinisk forskning i flera aktiva forskargrupper.

Vi ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Hos oss är alla medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska till Njurmedicin, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset