halsojobb.se

-->

Forskningssjuksköterska till medicinsk enhet Övre buk Cancer

Ansök nu

Forskningssjuksköterska till medicinsk enhet Övre buk Cancer

 

Vi erbjuder
Vid ME Övre Buk på Karolinska Universitetssjukhuset bedriver vi integrerad högspecialiserad kirurgisk och onkologisk vård inom områdena magsäcks-, matstrupscancer, bukspottskörtel- och levertumörer samt högspecialiserad hepatologisk vård.

Vårt mål är att erbjuda våra patienter en personcentrerad vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära team.

Inom området bedrivs såväl translationell som klinisk och epidemiologisk forskning med stark internationell ställning. Forskning och utbildning bedrivs i nära samarbete med Karolinska Institutet och är integrerad med den kliniska verksamheten.

Den kliniska forskningsenheten i Huddinge är en stödresurs för forskningen vid ME Övre buk och idag ingår 6 forskningssköterskor i gruppen. Verksamheterna arbetar nära Karolinska Institutet och externa samarbetspartners.

Vi söker nu en ny engagerad forskningssköterska till vårt team.

Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår att bistå och stödja vårdkedjorna vid ME Övre buk, främst inom området matstrups- och magsäckscancer, men även inom de andra vårdkedjorna såsom i arbetet kring translationell och klinisk forskning. Du ansvarar även för att en hög kvalitet på akademiska studier upprätthålls.

Ett starkt fokus kommer att ligga på att identifiera lämpliga patienter för studier. Du koordinerar självständigt studier och arbetar i team med läkare och övriga forskningssjuksköterskor på enheten samt externa samarbetspartners.

Vidare kommer du att ha ett nära samarbete med forskargrupper vid Karolinska Institutet. Du ingår i klinikens Omvårdnadsakademi och nätverk för forskningssjuksköterskor.

Möjligheter till vidareutbildning kommer att finnas i form av kurser och deltagande i internationella möten/ kongresser.

Vi söker
Som person bör du ha goda kommunikationsfärdigheter, vara driven och ha god förmåga att uttrycka dig i skrift, både på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt avseende noggrannhet och organisationsförmåga, god samarbetsförmåga och flexibilitet samt förmåga att kunna jobba självständigt i ett teamarbete och koordinera studier inom ditt uppdragsområde.

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av forskning och utbildning i Good Clinical Practice (GCP). Erfarenhet av kliniska prövningar och/eller akademisk utbildning på minst magisternivå är meriterande.

Frågor angående tjänsten: Kontakta Professor Magnus Nilsson, tel: 070-7375186, epost: Magnus.Nilsson@ki.se eller Omvårdnadschef Forskningssjuksköterskor ME Övre buk, Ann-Sofie Thomassen, tel: 070-1671123, epost: Ann-sofie.thomassen@sll.se

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska till medicinsk enhet Övre buk Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset