halsojobb.se

Forskningssjuksköterska till Kliniska Studieenheten HOPE

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-20

Ansök nu

Forskningssjuksköterska till Kliniska Studieenheten HOPE

Vi erbjuder
Vår enhet är en av två enheter i Sverige som tillhör ett europeiskt nätverk, Innovative Therapies for Children with Cancer (ITCC), och vi ackrediterades som ITCC center i februari 2016. Detta möjliggör att barn med cancer kan få tillgång till nya innovativa behandlingar. 

Inom enheten bedrivs kliniska läkemedelsprövningar från experimentell fas till fas IV inom olika cancerdiagnoser, provtagningsstudier, kvalitetsregistrering och även forskningsarbete. Enheten är en viktig del av barncancervården på Karolinska Universitetssjukhuset. 

Vår verksamhet kännetecknas av ett gott och nära samarbete mellan olika yrkeskategorier, både på enheten och inom kliniska verksamheten. Vi behöver nu utöka vårt team med ytterligare en forskningssjuksköterska då kliniska studieenheten står inför en spännande period för att möta framtidens kliniska forskning. 

Om tjänsten
Som forskningssjuksköterska kommer du att arbeta både administrativt och kliniskt i studierna. De administrativa uppgifterna för både HOPE och BAS kan innefatta bland annat rekrytering, planering, genomförande, dokumentation och koordinering av olika projekt. Det kliniska arbetet innefattar bla patientbesök, ge behandlingar, blodprovstagning, hantering av prover och undersökningar.

En viktig del av arbetet är kvalitetssäkring av datainsamling efter protokoll. Du kommer att arbeta parallellt med flera kliniska studier av olika slag och kan efter en tids arbete på enheten även komma att ha ansvar för någon eller några studier.

Din arbetsplats är inom den barnonkologiska verksamheten vid Karolinska Universitetssjukhuset, Solna.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Tar eget ansvar för ditt arbete och gör det som krävs för ett bra slutresultat.

  • Är trygg i dig själv. Du finner dig i en föränderlig vardag och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

  • Organiserar och planerar ditt arbete väl. Du slutför det som påbörjats och håller deadlines.

  • Samarbetar för att nå gemensamma mål och tar egna initiativ.

  • Är säker och stabil i osäkra sammanhang. Du litar på din egen förmåga och har mod att agera efter din egen övertygelse.

Vi lägger stor vikt vid att hitta kompletterande personligheter och kompetenser för att uppnå bästa möjliga gemensamma resultat och förutsätter att du vill göra skillnad för barn med cancer och deras familjer genom ditt intresse för arbetet med kliniska studier och kliniska läkemedelsprövningar.

Vidare är du intresserad av ett spännande arbete med kliniska läkemedelsprövningar, provtagningsstudier och kvalitetsregister på barnonkologen. Du tycker om att arbeta med förbättringsarbete och vill vara med att utveckla enheten tillsammans med övriga i teamet, samt har lätt att skapa en god arbetsmiljö omkring dig.

Kvalifikationer 
Krav: 

  • Legitimerad sjuksköterska.

  • Behärskar engelska i tal och skrift.

  • Har god datorvana med bra kunskaper i Office programmen samt vana från att använda olika IT-system.

Meriterande: 

  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som forskningssköterska med läkemedelsstudier, annan forskningsverksamhet eller kliniskt arbete inom barnonkologi/barnsjukvård.

  • God kännedom och utbildning inom GCP (Good Clinical Practice).

Gillar du att utvecklas och gillar utmaningar? Tycker du om att arbeta i team men ändå ha eget ansvar? Då är det dig vi söker.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt
samarbete.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter
Namn
Vårdförbundet
Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska till Kliniska Studieenheten HOPE

Karolinska Universitetssjukhuset