halsojobb.se

-->

Forskningssjuksköterska till Karolinska Trial Alliance Fas-1

Ansök nu

Forskningssjuksköterska till Karolinska Trial Alliance Fas-1

Karolinska Trial Alliance (KTA) är en verksamhet som utför kliniska studier och erbjuder support inom klinisk forskning på uppdrag av akademi, hälso- och sjukvård och industri samt skapar möjlighet för studiedeltagare att delta i studier. KTA är en del av Karolinska Universitetssjukhuset och vårt syfte är att underlätta genomförandet av kliniska studier genom att erbjuda en infrastruktur och ett professionellt administrativt och regulatoriskt stöd genom hela studieprocessen.
Vi består av tre enheter; KTA Support som erbjuder administrativt och regulatoriskt stöd till forskare och företag och KTA Prim som genomför studier i senare faser. Vår tredje enhet, KTA Fas I genomför studier i tidig fas och är belägen på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. För mer information besök vår hemsida www.karolinskatrialalliance.se
 
Om tjänsten
Som forskningssjuksköterska arbetar du parallellt med flera kliniska prövningar och kan efter en tids arbete på enheten även komma att ha huvudansvar för någon eller några studier vad gäller rekrytering, planering, genomförande och logistik. Arbetet är ett teamarbete som omfattar mottagningsverksamhet, koordinering, datainmatning, provtagning samt en kontinuerlig utveckling av verksamheten. 
En viktig del av arbetet är kontakter med våra kunder, det vill säga patienter och friska frivilliga, personal inom vården och representanter från den medicinska industrin.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi söker
För att på ett professionellt sätt kunna arbeta med kliniska prövningar från start till mål krävs att du som person är drivande, noggrann, initiativrik och självständig. Det är också viktigt att du tycker det är viktigt att ge våra studiedeltagare bra service och ett bra bemötande. Vi lägger stor vikt vid att hitta kompletterande personligheter och kompetenser för att uppnå bästa möjliga gemensamma resultat i teamet.

Kvalifikationer
 Du är legitimerad sjuksköterska med några års yrkesverksamhet bakom dig. Utbildning i och tidigare erfarenhet av kliniska prövningar/forskning är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av anestesi- och intensivvård. Har du dessutom arbetat med studier i tidig utvecklingsfas är det extra meriterande.
 
Du behärskar engelska i tal och skrift och har god datorvana med bra kunskaper i Office programmen samt vana från att använda olika IT-system. Du kommer att ansvara för bokning av besök och kontakt med försökspersoner och patienter, läkemedelsdosering, provtagning, dokumentation av de olika undersökningarna i olika datasystem och olika tester som är vanligt förekommande i kliniska prövningar. 
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska till Karolinska Trial Alliance Fas-1

Karolinska Universitetssjukhuset