halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Forskningssjuksköterska till Centrum för Kliniska Barnstudier

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Forskningssjuksköterska till Centrum för Kliniska Barnstudier

Forskningssjuksköterska till Centrum för Kliniska Barnstudier

 

Vi söker dig som vill göra skillnad för barn och ungdomars framtida hälsa genom att arbeta med kliniska studier

Astrid Lindgrens Barnsjukhus (ALB) vid Karolinska Universitetssjukhuset står inför en spännande framtid med många utmaningar inom den kliniska forskningen. För att möta detta startar ALB nu ett övergripande Centrum för Kliniska Barnstudier (CKB). Vi söker två forskningssjuksköterskor som tillsammans med verksamhetschefen och koordinator administrativt ska stötta forskarna att komma igång och driva kliniska studier effektivt. Det finns många kliniska studier som väntar på stöd från CKB för att kunna starta på ett bra sätt. Det finns också inom ALB, deltids- och heltidsforskningssjuksköterskor ute i verksamheterna som CKB är tänkt att nätverka med.

Vi erbjuder
Vi söker dig som är sjuksköterska och som gillar att utvecklas och gillar utmaningar som tillsammans med oss på ALB vill vara med och bidra till utvecklingen av vår nya enhet och stötta forskarna i att driva kliniska studier. Tycker du om att ha eget ansvar, samordna olika aktiviteter och nätverka med andra forskningssjuksköterskor? Då är det dig vi söker.

Om tjänsten
Inom enheten kommer kliniska läkemedelsprövningar från experimentell fas till fas IV inom olika diagnoser, provtagningsstudier, kvalitetsregistrering och akademiska studier startas upp.

De administrativa uppgifterna kan innefatta uppstartsarbete, logistik, planering, genomförande, dokumentation och koordinering av olika projekt. De kliniska arbetsuppgifterna vid besök i läkemedelsprövningarna kan innefatta bland annat patientbesök, att ge behandlingar, blodprovstagning, hantering av prover och undersökningar. Du kommer att arbeta parallellt med flera studier av olika slag, mest administrativt och ibland hjälpa till i läkemedelsprövningarna. Det är viktigt att upparbeta ett gott och nära samarbete mellan olika yrkeskategorier och med de olika kliniska verksamheterna inom ALB och inom Karolinska Universitetssjukhuset.

Annonsen avser en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd måndag–fredag. Du kommer att ha din arbetsplats på Centrum för Kliniska Barnstudier vid Astrid Lindgrens barnsjukhus vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Har en god samarbetsförmåga och är noggrann och strukturerad.
  • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar.
  • Är flexibel, tycker om att arbeta självständigt mot deadlines.

Du behöver även vara stresstålig då många olika forskare kan behöva hjälp och ofta väldigt nära i tid. Vidare tycker du om att arbeta med förbättringsarbete och vill vara med och utveckla enheten tillsammans med övriga i teamet och har lätt att skapa en god arbetsmiljö omkring dig.

Kvalifikationer
Krav:

  • Svensklegitimerad sjuksköterska.
  • Utbildning inom Good Clinical Practice (GCP)
  • Några års erfarenhet av yrket och trygg i yrkesrollen.
  • Behärskar engelska i tal och skrift.
  • God datorvana med bra kunskaper i Office programmen samt vana av att använda olika IT-system.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som forskningssköterska med läkemedelsstudier, annan forskningsverksamhet och/eller kliniskt arbete inom barnsjukvård.
  • Lednings- och utbildningserfarenhet

Om rekryteringsprocessen
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vänta inte med att söka, vi ser fram mot din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation
- Bevis om specialistkompetens


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

 

 

Dela detta jobb

Forskningssjuksköterska till Centrum för Kliniska Barnstudier

Karolinska Universitetssjukhuset