halsojobb.se

Företagsläkare

Ort
Utgår

2021-08-22

Ansök nu

Företagsläkare

Hälsan och Stressmedicin är en del av Västra Götalandsregionen med verksamhetsdelarna Hälsan och Arbetslivet samt Institutet för Stressmedicin.

Förvaltningens uppdrag är att bedriva företagshälsovård för Västra Götalandsregionens förvaltningar och bolag samt bedriva forskning och kunskapsspridning för att motverka ogynnsam stress och stressrelaterad ohälsa.

Beskrivning
Vi behöver nu förstärka våra läkarresurser med en heltidstjänst på vår enhet Ullevi, Göteborg.

Är du intresserad av teamarbete, vill bidra till en välfungerande verksamhet och ett gott arbetsklimat kan vi erbjuda dig ett intressant arbete med goda arbetsvillkor. Kompetens finns inom områdena medicin, ergonomi, rehabilitering, hälsopromotion, miljö, teknik och beteendevetenskap.

Företagshälsovården bedriver verksamhet i Göteborg, Fyrbodal, Skaraborg och Södra Älvsborg. Arbetet är förlagt måndag till fredag på kontorstid.

Arbetsuppgifter
Som företagsläkare hos oss är ditt uppdrag att vara en oberoende resurs för regionens chefer att tillsammans med sina medarbetare öka hälsan i arbetslivet. Du är medicinskt ansvarig i individärenden och rehabiliteringsprocesser. Vi arbetar tvärprofessionellt i team med företagssköterskor, psykologer, hälsostrateger, ergonomer och arbetsmiljöingenjörer. Vi arbetar utifrån ett främjande, förebyggande och rehabiliterande perspektiv på individ- grupp- och organisationsnivå. Vårt viktigaste uppdrag inom Hälsan och Arbetslivet är att kunna se samband mellan hälsa, arbetsmiljö och organisation. 

Alla professioner fungerar också som arbetsmiljökonsulter i olika kunduppdrag, det kan handla om utbildningar, utredningar kring byggnadsrelaterad ohälsa med mera. 

Kvalifikationer
Vi söker Dig som är specialist inom företagshälsovård/arbets- och miljömedicin eller har specialistkompetens inom annan patientnära klinisk specialitet. Erfarenhet av företagshälsovård är meriterande, men vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en helhetssyn, förmåga att tänka i ett vidare och långsiktigt perspektiv samt vill arbeta på ett främjande och förebyggande sätt. Du tycker om att arbeta i team och ser värdet i att använda hela teamets kompetens. Arbetet har hög självständighetsgrad och vi är måna om våra medarbetares kompetensutveckling.

Övrigt
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och ser mångfald som en tillgång.

Uppdrag kan ske inom hela Västra Götalandsregionen. Krav på körkort.

Dagtjänstgöring med flextid tillämpas. 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Fast lön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Göteborg

Län

     Västra Götalands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/4130

Kontakt

  • EC Pernilla Carlsson, tillgängl v 32-33, 0708 - 46 79 78

  • HR Kerstin Hammerbo, tillgängl v 32, 0767 - 64 99 30

Facklig företrädare

  • Maln Werling Läkarförbundet, tillgängl v 32-33 , 0768 - 17 47 96

Publicerat

     2021-07-02

Sista ansökningsdag

     2021-08-22

Dela detta jobb

Företagsläkare

Hälsan och Stressmedicin VGR