halsojobb.se

Förenade Care söker legitimerade sjuksköterskor till nystartad verksamhet

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Förenade Care söker legitimerade sjuksköterskor till nystartad verksamhet

Bli en del av vårt team – Förenade Care

Förenade Care driver idag tre äldreboenden i Uppsala, Liljefors torg, Ferlin och Tunåsen. Vi bedriver även hemvård på fem hemvårdsenheter, Björklinge, Hagunda, Njord, Edda och Idun/Gudrun. Vi kommer nu att starta upp en ny jourverksamhet som innefattar arbete kväll, natt och helg. Arbetet på kväll, natt och helg är jourverksamhet och av mer akut karaktär eller planerade insatser som måste utföras av sjuksköterskor även dessa tider.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker nu dig som tycker att det är roligt att arbeta med äldre, som känner dig trygg i din sjuksköterskeroll och kan hantera akuta situationer. Vi har en stabil sjuksköterskegrupp på våra boenden och hemvårdsenheter och tycker att arbetssättet med att dela upp dag, kväll och natt, med olika anställningar är ett vinnande koncept.
Vi bygger nu upp en ny verksamhet och det finns därför stora möjligheter att vara med och påverka schema och innehåll i tjänsten.
Vi söker dig som vill arbeta kväll eller natt och helg. Vi tänker att vi gärna vill ge det lilla extra till dig som vill finnas för oss på dessa tider. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsammans arbetar vi för vår vision att stärka individen. Våra värderingar, omtanke, vänlighet och service ger engagemang och fungerar som ledord i vårt dagliga arbete.
Du som sjuksköterska på Förenade Care är en värdefull nyckelperson i företaget och har en arbetsledande roll i verksamheten. Du blir en del av arbetslaget där din kunskap och kompetens har ett stort värde. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta nära din chef och utveckla verksamheten, samtidigt som du utvecklas i din yrkesroll.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning och timanställning.
Tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Schema enligt överenskommelse. 

Tillträdesdag
Fr.o.m. den 1 november 2020 eller enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön eller timlön beroende på anställningsform. Kollektivavtal finns.

Kontaktpersoner
Susanna Gerhard Regionchef 
susannag@forenadecare.com Tel: 0733-15 01 85 

Danijela Cvetkovic Verksamhetschef
danijelac@forenadecare.com Tel: 076-101 94 10

Nicola Youngman Verksamhetschef
nicolay@forenadecare.com Tel: 0733-15 01 86

Ansökan
Ansökningar behandlas löpande.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!
Varmt välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

Förenade Care söker legitimerade sjuksköterskor till nystartad verksamhet

Förenade Care AB