halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fina Tungelsta skola söker Skolsköterska 40%

Ansök nu

Fina Tungelsta skola söker Skolsköterska 40%

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Beskrivning

Tungelsta skola är en F-9 skola.

Vi är "skolan mitt i byn" i Tungelsta, en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har storstaden i form av Stockholms city på bekvämt pendelavstånd, ca 30 minuter med bil och en dryg halvtimme med pendeltåget. Kommunikationerna är bra. Tungelsta skola är organiserad i arbetslag med år F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Vi har ca 880 st elever och är ca 120 st personal.

Vi på Tungelsta skola söker nu  en skolsköterska som vill arbeta i team.

På skolan finns redan en skolsköterska på 100% som arbetar mot åk 4-9.

Ditt uppdrag blir att i samverkan med skolledning, elevhälsan och övrig skolpersonal, utifrån omvårdnadskompetens, skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande.

Rollen som skolsköterska innebär ett hälsofrämjande och förebyggande arbete enligt kommunens basprogram och utgår från de styrdokument som finns i hälso- och sjukvårdslagen, skollagen och vägledning för elevhälsan.

Hälsobesök, hälsosamtal, vaccinationer, öppen mottagning och mottagning tillsammans med skolläkaren ingår i ditt uppdrag. Du har ett nära samarbete med kuratorer, socialpedagoger samt med elevhälsans övriga yrkesgrupper.

Som skolsköterska hos oss kommer du att ingå i vårt elevhälsoteam som består av Skolsköterska, kuratorer, speciallärare, specialpedagog och skolledningen samt skolläkare och skolpsykolog som medverkar ibland. 

Du dokumenterar i journalsystemet PMO.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med vidareutbildning inom hälso-och sjukvård för barn och ungdom eller distriktsköterskeutbildning. (öppen hälso-och sjukvård alternativt skolsköterskeutbildning- ta bort).

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete eller annat arbete inom sjukvård riktat till barn och ungdomar. Du ska vara ansvarstagande och kunna strukturera och lägga upp ditt arbete självständigt men har även en god samarbetsförmåga. Du tycker utvecklingsarbeten är spännande och vill ta en aktiv roll i vårt elevhälsoteam.

Du tar initiativ till att utveckla din egen kompetens för att också utveckla verksamheten. Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta med barn och ungdomar. Att möta vårdnadshavare och externa kontakter ingår också i rollen, och du behöver därför ha lätt för att kommunicera och möta människor.

Du har ett professionellt bemötande, du är bra på att möta barn och ungdomar där de befinner sig och du är nyfiken på människor med olika kulturell bakgrund.

Du som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet mot framtiden är varmt välkommen med din ansökan. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: Omgående

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 40%

Ort: Tungelsta

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/707

Kontakt: Charlotte Wassberg
08-6068354

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2022-08-29

Sista ansökningsdag:
2022-11-30

Dela detta jobb

Fina Tungelsta skola söker Skolsköterska 40%

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen