halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fellowship i ryggkirurgi till Rekonstruktiv Ortopedi

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-20

Ansök nu

Fellowship i ryggkirurgi till Rekonstruktiv Ortopedi

Referens nummer

2021/3286

Om oss
Sektion Rekonstruktiv Ortopedi vid Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Sveriges största centra för högspecialiserad och komplex ryggkirurgi. Karolinska tar emot cirka 3000 remisser årligen, varav ungefär 600 skoliosfall från hela Stockholm och Mälardalen/Gotland.

Vi hanterar alla typer av akuta och elektiva ryggproblem i hela ryggraden (hals-bröst-ländrygg) och vi tar emot patienter i alla åldersgrupper.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill utvecklas inom ryggkirurgi och under ett års tid arbeta hos oss. Antagna i vårt Fellowship-program kommer att exponeras för alla typer av sjukdomar i kotpelaren och erhåller möjlighet att utveckla sin kirurgiska teknik.

Tjänstgöringen samfinansieras mellan Karolinska Universitetssjukhuset, och sökandens hemklinik, som står för fyra månaders full lön. Du är direkt underställd sektionschefen för Rekonstruktiv Ortopedi. 

Tjänsten är en allmän visstidsanställning med en varaktighet om 12 månader och är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker
Vi söker dig som tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du arbetar bra med andra människor samt lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har en god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika
förutsättningar samtidigt som du anpassar sättet att förmedla budskap till mottagaren. Du gör korrekta prioriteringar och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Dessutom har du förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. 

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare inom ortopedi alternativt neurokirurgi eller ST-läkare i slutskedet av sin utbildning.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
3. Ett godkännande från den sökandes verksamhetschef, gällande delfinansiering av lön

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb(öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Emmy Nyqvist, Läkarföreningen

Telefon
emmy.nyqvist@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Fellowship i ryggkirurgi till Rekonstruktiv Ortopedi

Karolinska Universitetssjukhuset