halsojobb.se

Apotek Hjärtat

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Marianne Jansson berättar:  

Välkommen till Apotek Hjärtat Ica Maxi i Linköping - vi ligger vid Tornby bredvid IKEA och har fina kommunikationsmöjligheter. Vi bygger ut och får nya fräscha lokaler samt en Min Doktor klinik. Min Doktor hette tidigare Minutkliniken och erbjuder Enklare Vårdtjänster samt Vaccinationer. Ytterligare en spännande orsak till att välja att jobba hos oss ... När vi blir får större yta, behöver vi därför några till som jobbar hos oss. 

Våra kunder är det viktigaste vi har och de får bra service och trivs hos oss. Därför får vi hela tiden fler kunder och behöver fler medarbetare. 

För mig som chef, är det viktigt att du kommer att trivas i vårt team och att jag får höra vad som driver dig och vad som ger dig glädje i arbetet!! Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas och gå vidare i nya roller, eventuellt Traineetjänst, inom apoteket eller koncernen. 

Vi har öppet 7-22 alla dagar, vilket ger stora möjligheter till varierade arbetstider och god lön genom hög andel OB-ersättning. Om du hellre vill ha ut OB-ersättningen i tid, så får du mycket ledigt istället  

Vill du ha stor variation och gillar när det rör på sig, då är detta jobbet för dig! 

Våra kunder är en spännande blandning av pensionärer, akut sjuka, nyutskrivna, djurägare och stammisar. Vår arbetsplats är lärorik och meriterande!  

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Kontaktpersoner:

Marianne Jansson
tfn: +46 104990617
mob: +46 702810257

Farmaceuter Ica Maxi Linköping

Företag Apotek Hjärtat
Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb