halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Farmaceut till Radiofarmaciverksamheten i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Farmaceut till Radiofarmaciverksamheten i Solna

Nu söker vi en engagerad farmaceut med beredningskompetens (receptarie eller apotekare) som vill bli en del av vårt team vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Vi erbjuder nu en möjlighet att bli en del av en unik verksamhet med stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Radiofarmaciverksamheten har en omfattande produktion och beredning av radioaktivt märkta sterila läkemedel för användning inom klinisk patientdiagnostik (PET och SPECT) och ett flertal forskningsområden. Vi har dessutom fått i uppdrag att tillgodose sjukhusets behov av genterapiläkemedel, ett arbete som nyligen initierats.  

Verksamheten finns på Nya Karolinska Solna och arbetet utförs i ett av Europas största och mest avancerade radiofarmacilaboratorier. Anläggningen är byggd för att tillgodose sjukvårdens och forskningens behov av radiofarmaka lång tid framöver.

Vi består av en blandning av kompetenser såsom farmaceuter, kemister och ingenjörer som tillsammans arbetar med tillverkning, beredning, kvalitetskontroll, kvalitetssäkring (QA) och service av utrustning. Sammanlagt är vi cirka 30 medarbetare. 

Som anställd hos oss får du självklart ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i Produktionssektionen som är den del av verksamheten som ansvarar för de dagliga leveranserna av radiofarmaka till våra kunder i Region Stockholm. Arbetsuppgifter omfattar arbete med beredning av kortlivad radiofarmaka, beredning av genterapiläkemedel samt tillverkning av cyklotronbaserad radiofarmaka. Tillverkning och beredning syftar till att tillgodose det kliniska behovet hos Karolinska Universitetssjukhuset och ett flertal andra vårdgivare. Alla arbetsmoment sker i GMP-miljö och renrum.

I tjänsten kommer du även att arbeta med framtagning av rutiner samt vara delaktig i utrednings- och ändringsärenden. Du kommer också att vara involverad i materialhantering, metodutveckling samt i drift och underhåll av våra lokaler och utrustning. 

Då efterfrågan på våra radiofarmaka är stor på morgonen startar arbetsdagen tidigt. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. 

Vi söker

Vi söker dig som:

  • tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.

  • har mod att agera efter din egen övertygelse.

  • är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

  • är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad farmaceut med beredningskompetens.

  • Du ska kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande:

  • Aseptisk läkemedelstillverkning och/eller beredning.

  • GMP-reglerad laboratorieverksamhet.

  • Kliniska prövningar.

Om rekryteringsprocessen

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Farmaceut till Radiofarmaciverksamheten i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset