halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Färdtjänsthandläggare till Stadsmiljöavdelningen

Ansök nu

Färdtjänsthandläggare till Stadsmiljöavdelningen

Om arbetsplatsen

Stadsmiljövdelningen är en spännande verksamhet där man får se allt som händer i Linköpings kommun!

Här arbetar ett 60-tal härliga ingenjörer, landskapsarkitekter, ekologer, förvaltare, färdtjänsthandläggare, administratörer och andra experter som förverkligar stadsmiljön. Vi ansvarar tillsammans för utveckling, drift och underhåll av Linköpings kommun och säkrar attraktiva, funktionella, trygga och tillgängliga offentliga platser såsom torg, parker, naturområden och gator. Allt för att kommuninvånare, närings- och föreningsliv ska få det bästa miljöerna och mötesplatserna att verka i. 

Gruppen Särskild kollektivtrafik handlägger samhällsbetalda resor, såsom färdtjänst och riksfärdtjänst samt parkeringstillstånd på avdelningen. Här arbetar sju medarbetare som handläggare och leds av en gruppchef. Nu behöver vi förstärka oss och söker kollegor till teamet!

Arbetsbeskrivning

Arbetet är till stor del självständigt och du fattar beslut och handlägger ärenden enligt gällande lagstiftning. Vi arbetar i aktivitetsbaserat arbetssätt så vi har nära till teamet och kan bolla komplexa ärenden. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Utreda, bedöma och fatta beslut gällande färdtjänst, riksfärdtjänst, parkeringstillstånd för rörelsehindrade och mobilitetsstöd.

  • Bidra i att utveckla verksamheten och arbeta aktivt med kvalitetsfrågor. 

  • Informera, stödja och vägleda medborgare.

Kvalifikationer

Som vår nya färdtjänsthandläggare har du högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdsområdet eller annan utbildning som av oss bedöms likvärdig. Exempel på yrkesbefattningar skulle kunna vara arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, socionom eller sjuksköterska. Erfarenhet från myndighetsutövning bedöms som meriterande precis som kunskaper inom förvaltningsrätt. Arbetet kräver goda kunskaper i det svenska språket då du både får hantera komplex information så väl i tal som skrift.

Vi söker dig som är en trygg och stabil person som har lätt för att arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du planerar och prioriterar dem på ett effektivt sätt samtidigt som du noggrann och medveten om kvalitetsstandard och mål. Likväl som du trivs i att vara självgående trivs du i samarbetet vi har i teamet. Där bidrar du till engagemang och utveckling vilket också märks när du har kontakt med medborgare. I dessa möten är du lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. 

 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: 1 tillsvidareanställning samt 1 tidsbegränsad anställning på ett år med chans till förlängning 

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 2 

Ref. nr: 9799

Dela detta jobb

Färdtjänsthandläggare till Stadsmiljöavdelningen

Linköpings kommun