halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Familjebehandlare

Företag Klippans kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-29

Ansök nu

Familjebehandlare

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Som familjebehandlare arbetar du med psykosocialt förändringsarbete tillsammans med barn, ungdomar, deras familjer och med andra för familjen viktiga personer. Vi arbetar efter evidensbaserade behandlingsmetoder och arbetssätt. Man arbetar primärt i biståndsbedömda insatser från vår myndighet - barn, unga & familj men även förebyggande, främjande och icke biståndsbedömda insatser kan vara en del av tjänsten.

Denna tjänst är en nyinrättad tjänst i en arbetsgrupp bestående av 12 behandlare som har olika inriktningar och specialintressen. Till enheten hör också vår sociala rådgivare som arbetar på Familjens Hus. Vi hade gärna sett att den som söker tjänsten har ett intresse av att arbeta med våldsutsatta barn och i familjer med yngre barn.

Vi drivs av att utveckla verksamheten och hitta nya sätt att sätta individer och familjer i centrum. Vi tänker utanför rutan och strävar efter att ha kul i jobbet. Vi har under 2021 börjat att implementera Journal Digital som journalföringssystem och ser att vi framöver kommer arbeta strukturerat med standardiserade bedömningsinstrument.

Kvalifikationer

Socionomexamen alternativt examen inom beteendevetenskap, psykologi eller likvärdigt.

Grundutbildning psykoterapi, steg 1 är meriterande.

Tilläggsutbildningar i behandlingsarbete
Exempelvis marte meo, trappan, trygghetscirkeln, komet, PCIT m.fl.. är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi tänker att du som söker denna tjänst brinner för att arbeta med människor och visar intresse och förståelse inför andra. Du ser styrkan i att skapa relationer och nätverk och har förmåga att skapa och bibehålla goda relationer, både internt och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. Du har en förmåga att skriva tydligt, klart och välstrukturerat och värdesätter den röda tråden i behandlingsarbetet.

Vi försöker ha koll på vad som sker såväl nationellt som internationellt inom behandlingsarbete och tycker det är roligt att arbeta utvecklande - för att trivas hos oss är detta något som ger dig energi och glädje i arbetet.

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Amanda Hesselgard , Enhetschef
Telefon 0435-28128
E-post amanda.hesselgard@ klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Facklig representant når du genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-280 00

Ansökan

Ange referens: C66972-2021-2
Sista ansökningsdag: 2021-11-29

Arbetsgivare

Klippans kommun
Socialförvaltningen - Socialförvaltningen Enhet för öppenvård

Dela detta jobb

Logo
Familjebehandlare

Klippans kommun