halsojobb.se

Falck Ambulans söker nu Ambulerande Anestesisjuksköterskor

Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Falck Ambulans söker nu Ambulerande Anestesisjuksköterskor

Vi söker
dig som är legitimerad specialistsjuksköterska som vill utveckla din kompetens inom akutsjukvården. Du skall ha erfarenhet inom akut- eller slutenvård med krav på minst 6 månaders heltidsarbete.
Du skall även ha B-körkort i minst 2 år med mycket god körvana. Flytande svenska i tal och skrift, på C1-nivå.
Det är starkt meriterande är om du har en av följande vidareutbildningar; ambulans, anestesi, intensivvård eller akut/olycksfall.

Är du intresserad att jobba med en patient åt gången, i varierande miljö och med nya spännande utmaningar varje dag? Då är du den vi söker!
Vi erbjuder dig ett flexibelt schema, verksamhetsnära chefer, underbara kollegor samt en introduktion och speciell körutbildning för utryckningsfordon på 6 veckor med fullbetald lön, du kommer inte att arbeta i jourverksamheten.

På Falck Ambulans som deras ambulerande specialistsjuksköterska får du möjligheten att arbeta med en patient åt gången, i varierande miljö, med nya utmaningar varje dag. I detta arbete får du även möjligheten till att utvecklas både som person och som sjuksköterska.

Om Falck Ambulans
Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906). Under mer än 100 år har uppdraget för Falck varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade.
I takt med företagets utveckling söker vi nu Ambulerande Anestesisjuksköterskor till vårt team.

Anställning
Tjänstgöring heltid eller deltid enligt överenskommelse.

Ansökan
Är du intresserad av att veta mer? Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer och tillsättning sker löpande. Då Falck valt oss som samarbetspartner kommer all kontakt att ske via oss på Vårdlänken.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Falck Ambulans söker nu Ambulerande Anestesisjuksköterskor

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering