halsojobb.se

Ergonom/Legitimerad Fysioterapeut

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Ergonom/Legitimerad Fysioterapeut

Hälsan och Stressmedicin, Hälsan & Arbetslivet, Skaraborg, Skövde

Hälsan och Stressmedicin är en del av Västra Götalandsregionen med verksamhetsdelarna Hälsan & Arbetslivet samt Institutet för Stressmedicin. 

Förvaltningens uppdrag är att bedriva företagshälsovård för Västra Götalandsregionens förvaltningar och bolag samt bedriva forskning och kunskapsspridning för att motverka ogynnsam stress och stressrelaterad ohälsa.

Beskrivning
Hälsan och Arbetslivet arbetar utifrån ett systematiskt arbetsmiljöperspektiv (SAM) inom områdena medicin, ergonomi, hälsopromotion, miljö, teknik och beteendevetenskap. Vi deltar i ett flertal projekt, såväl regionala som nationella, inom arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering, och kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter.

I Skaraborg arbetar du som ergonom i team tillsammans med ergonom, arbetsmiljöingenjör, företagsläkare, företagssköterska, organisationskonsult och FHV-sekreterare. Placeringsort är Skövde, men vi har även verksamhet  i Lidköping och Falköping.

Arbetsuppgifter
Ergonomiska bedömningar på individ- och arbetsplatsnivå. Sjukgymnastiskt individuella bedömningar och rådgivning. Utbildningsinsatser för olika arbetsgrupper. Hälsoprofiler med bedömningar och rådgivning. Arbetet bygger mycket på att skapa och bibehålla goda relationer med regionens chefer och medarbetare.

Kvalifikationer
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Ergonomutbildning är önskvärt. Utbildning i hälsoprofilsbedömningar och/eller annan adekvat utbildning inom hälsa- och arbetsmiljö är önskvärt. Erfarenhet av tidigare arbete inom företagshälsovård eller annan intäktsfinansierad verksamhet är meriterande.

Du trivs med att arbeta i team, men är också van vid självständigt arbete.

Arbetstid
Dagtjänstgöring. Flextid tillämpas.

Övrigt
Inom Hälsan & Arbetslivet ser vi mångfald som en tillgång.

Arbete på annan ort inom Hälsan & Arbetslivet kan förekomma.
Krav på körkort.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Skövde
Referensnummer    2019/2053

Kontakt    
Enhetschef Suzanne Essgärde Tornstierna, 0722-39 54 01
HR-chef Kerstin Hammerbo, 0767-64 99 30

Facklig företrädare    
Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, tel 0736-636889

Sista ansökningsdag    2019-05-24

Dela detta jobb

Ergonom/Legitimerad Fysioterapeut

Hälsan och Stressmedicin VGR