halsojobb.se

Erfarna sjuksköterskor sökes till sjukhus i UAE

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-23

Ansök nu

Erfarna sjuksköterskor sökes till sjukhus i UAE

Beskrivning av oss

GHP Specialty Care AB är ett svenskt börsnoterat vårdföretag. Vårt affärsområde GHP International söker nu erfarna sjuksköterskor som kommer vara anställd direkt av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman (SKMCA), ett emirat i Förenade Arabemiraten.

SKMCA är Ajmans enda akut- och traumacenter med över 60 000 akutpatienter årligen. SKMCA har också över 170 000 besök per år i den 300 bäddar stora anläggningen som har över 1 300 anställda totalt. I vårt uppdrag ingår att bemanna sjukhuset med minst 20% svensk vårdpersonal. Läs mer om oss på www.skmca.ae

Kvalifikationer

Vem är du?

  • Vi söker dig som är leg sjuksköterska med minst tre års utbildning motsvarande Bachelor Degree in Nursing samt minst fyra års erfarenhet på sjukhus efter specialiserad utbildning och gärna minst två års erfarenhet i en ledarskapsroll.
  • Vi ser att du är en person med vilja och nyfikenhet att verka i en mycket annorlunda miljö i multikulturella team. Du ar positiv och flexibel med god förmåga att anpassa dig till nya omständligheter.
  • Vi ser även att du kan planera, samt arbeta självständigt i ditt arbete. Vi värdesätter egenskaper som bra kommunikationsförmåga, att du är handlingskraftig med en positiv grundinställning till arbetet. Du är i din yrkesroll föredöme för verksamheten, varför stil och vårdad framtoning är en nödvändig del av uppdraget.

Anställningsvillkor?

  • Lokalanställd av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman (alltså inte av GHP Specialty Care AB)

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Lön: Enligt företagets befattningstrappa beroende på utbildning och erfarenhet

Kontakt

För ansökan och frågor är du välkommen att kontakta anna.thoren@skmca.ae eller på telefon +971 56 5229 770.

I din ansökan önskar vi ett personligt brev samt CV. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjlig

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om GHP

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda i Norden. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.

Dela detta jobb

Erfarna sjuksköterskor sökes till sjukhus i UAE

GHP Specialty Care AB