halsojobb.se

Erfarna barnmorskor till förlossningen på Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Erfarna barnmorskor till förlossningen på Danderyds sjukhus

Är du intresserad av att utveckla förlossningsvården och vara delaktig i obstetriska projekt? Vi söker nu erfarna barnmorskor som vill arbeta kliniskt men också med våra spännande utvecklings- och förbättringsprojekt på förlossningen.

Jobbannons

 

Erbjudande och arbetsuppgifter

Vi söker nu några seniora barnmorskor som vill vara med och utveckla vår förlossningsenhet. Du kommer att få möjlighet att dela med dig av din kompetens och erfarenhet och bidra med dina tankar och ideér. På kvinnokliniken arbetar vi tillsammans i team med läkare och undersköterskor. Som erfaren barnmorska på förlossningen kommer du ha en väldigt viktig roll i vår gemensamma vision:

 

”Tillsammans skapar vi Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning”. 

 

På uppdrag av vårdenhetscheferna och medicinskt ledningsansvarig läkare på förlossningen får du passande uppdrag och projekt tilldelade utifrån dina intressen och kompetensområden. Du kommer ha ett nära samarbete med din närmsta chef och dina kollegor som också är med i projektet. Vissa projekt/uppdrag har medarbetarfokus medan andra har vårdfokus. Några exempel på nuvarande och framtida projekt: robson, krishantering, kompetensutveckling för barnmorskor och arbetsledande funktioner, obstetriska händelseförlopp och mentorsprogram för nya barnmorskor.. 

 

Din profil

Du är legitimerad barnmorska med minst 5 års erfarenhet i yrket. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som tex. koordinator, handledare, ansvarat för projekt eller ansvarat för utbildningar. Viktigt att du har ett stort intresse av att leda och delta i projekt och drivs av att göra förbättringar för att skapa en attraktiv arbetsplats för dig och dina kollegor och en kvalitativ vård för våra patienter. Du är en prestigelös lagspelare med ett mycket gott bemötande som skapar goda relationer. Du sätter dig med lätthet in i nya situationer och trivs med att få ta ansvar.

 

Övrigt

Tillsvidareanställning som barnmorska, 38,25 tim/v med möjlighet till utvecklingsarbete. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Se nedan hur du ansöker.

 

Om oss

Verksamhetsområdet kvinnosjukvård och förlossning bedriver akut och specialiserad vård med hög kompetens inom öppen och sluten vård. Verksamhetsområdet är indelat i en gynekologisk och en obstetrisk sektion. Inom bägge sektionerna bedriver vi forskning inom en rad olika områden inom gynekologi och obstetrik. Vi har drygt 6500 födslar per år. Den obstetriska verksamheten omfattar: förlossning, auroraverksamhet, antenatalvård med medicinska eftervårdsplatser, medicinsk eftervård med planerade kejsarsnitt, lättBB med återbesöksmottagning och specialist MVC. På förlossningen arbetar barnmorskor, läkare och undersköterskor tillsammans med fyra vårdenhetschefer och en medicinskt ledningsansvarig läkare.

 

Dela detta jobb

Erfarna barnmorskor till förlossningen på Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB