halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfaren undersköterska med kombinerat administrativt- och kliniskt uppdrag

Ort
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Erfaren undersköterska med kombinerat administrativt- och kliniskt uppdrag

Referens nummer

2021/2524

Söker du ett arbete där du kan kombinera administrativt arbete med kliniskt arbete? Har du dessutom erfarenhet av bemanningsarbete och jobbat som undersköterska i minst 5 år? Välkommen med din ansökan!

Om oss
På MAVA och MIMA i Huddinge vårdas akut sjuka patienter med olika sjukdomstillstånd såsom infektioner, intox, oklara bröstsmärtor, arytmier och äldre multisjuka patienter. Vi har ett högt patientflöde och korta vårdtider. Till oss kommer patienterna från akutmottagningen eller från andra avdelningar som har behov av en förhöjd övervakningsnivå.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en intressant tillsvidaretjänst som innefattar kombinerat arbete av 50% avdelningssamordnare, 20% stöd till vår bemanningsassisten och 30% kliniskt. Du kommer få en individuellt anpassad introduktion i de olika rollerna. Möjligheter till utveckling i form av utbildningar och kurser finns.

Om tjänsten
Rollen innebär att du kommer arbeta 50% som avdelningssamordnare, där du bland annat tar emot inkommande samtal, bokar transporter, tillsammans med övriga teamet tolkar och samordnar patienternas hemgångar. I arbetet som berör 20% bemanningsassistent hjälper du vår bemanningsassistent med bland annat personalförsörjning samt vikarierar vid dennes frånvaro.

Rollen avser 37 timmars veckoarbetstid samt tjänstgöring 2 helger av 5.

Vi söker
Vi söker dig med erfarenhet av bemanningsarbete och som har ett intresse av att samordna det dagliga arbetet på vår avdelning. Du har minst 5 års erfarenhet som undersköterska samt erfarenhet av bemanningsarbete och schemasystemet Heroma.

Du är glad, positiv och har lätt att bemöta människor. Vi ser gärna att du är en nyfiken och kommunikativ person. Du är strukturerad och stresstålig och kan hantera situationer där det händer många saker samtidigt.

Kvalifikationer
Krav:
- Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
- Minst 5 års erfarenhet som undersköterska.
- Erfarenhet av bemannings- och schemaarbete.

Meriterande:
- Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@sll.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Kommunal

Telefon
kommunal.karolinska@sll.se

Namn

Vårdförbundet Huddinge

Telefon
vardforbundet.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Erfaren undersköterska med kombinerat administrativt- och kliniskt uppdrag

Karolinska Universitetssjukhuset