halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfaren sjuksköterska till rotationstjänst mellan öppenvårdsbehandling/slutenvård Neurologi, Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Erfaren sjuksköterska till rotationstjänst mellan öppenvårdsbehandling/slutenvård Neurologi, Huddinge

Erfaren sjuksköterska till rotationstjänst mellan öppenvårdsbehandling/slutenvård Neurologi, Huddinge

 

Är du sjuksköterska med tidigare erfarenhet inom neurologi och söker en varierande där du får bedriva omvårdnad utöver den vanliga, möjlighet att få bredda dina kunskaper samtidigt som du följer patientens vårdresa mellan öppen- och slutenvård? Välkommen att söka till oss!

Om oss

På Neuro 2 utreder och vårdar vi patienter med neurologiska sjukdomstillstånd i centrala och perifera nervsystemet. Vi har akutintag dygnet runt och bedriver högspecialiserad vård för patienter med neurologiska sjukdomar där det bland annat ingår medicinjusteringar, utredningar och behandlingar. Till behandlingsenheten kommer personer som behöver regelbundna infusionsbehandlingar dagtid för sina Neurologiska sjukdomar och där följer du patienten under dagen med provtagning, infusionsbehandling och registrering i nödvändiga register.

Om tjänsten

Som sjuksköterska på vår enhet är du betydelsefull för vården som syftar till att skapa livskvalitet för patienten. Arbetet kring patienten styrs av patienternas behov av omvårdnad och medicinsk behandling. Både slutenvård och öppenvård finns under samma tak och du kommer veckovis att rotera mellan dessa vårdavdelningar.

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter förekommer på slutenvården där du ansvarar för omvårdnaden i ditt team tillsammans med undersköterska.

Arbetsuppgifter som sjuksköterska på behandlingsenheten innefattar; bokningar av nya patienter, provtagning, planering för patienternas kommande vård och behandling samt självständig bedömning av sjukdomstillstånd. Samarbete sker främst med ansvarig läkare för att patientens vårdplan och behandlingsschema ska följas.

Vi ser ett stort värde att våra medarbetare ska kunna utvecklas som sjuksköterskor därför erbjuder vi möjlighet till personlig utveckling genom att arbeta i två verksamheter. På sikt kommer du att få en bred kompetens inom slutenvård och öppenvård och därmed få ta del av hela vårdkedjan.

Vi erbjuder individ anpassat introduktionsprogram och du kommer initialt att skolas in på respektive avdelning.

Tjänsten kommer delas mellan: Mottagningen dagtid, måndag till fredag och Vårdavdelningen dag/kväll och helg (2 helger av 5)

Tjänsten är en kombinationstjänst med huvudsaklig placering på Neuro 2.

Nyfiken på hur vi arbetar på Neuro Huddinge? Tveka inte att ta kontakt om du är intresserad av att komma och hospitera, så berättar vi mer om oss, vår grupp och ledarskapet!

Vi söker

Vi söker dig som har en positiv grundinställning och vill utvecklas i din yrkesroll. Du bemöter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm.

Vi ser gärna att du kan ta snabba beslut och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga liksom att du deltar aktivt i förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus.

Vi ser det som en självklarhet att du som söker delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Kvalifikationer 
Krav: 

  • Legitimerad sjuksköterska
  • Du har arbetat som sjuksköterska i minst 1 år

Meriterande: 

  • Kunskap och/eller är intresserad av en delad tjänst mellan behandlingsavdelning och slutenvården
  • Erfarenhet av att arbeta med patienter med neurologiska sjukdomar
  • Erfarenhet av att arbeta i Take Care

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Vi går igenom inkomna ansökningar efter hand och kommer att kalla till intervjuer löpande under annonseringstiden.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

 

 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Erfaren sjuksköterska till rotationstjänst mellan öppenvårdsbehandling/slutenvård Neurologi, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset