halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfaren sjuksköterska till högspecialiserad kirurgisk vårdavdelning

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-05

Ansök nu

Erfaren sjuksköterska till högspecialiserad kirurgisk vårdavdelning

Erfaren sjuksköterska till högspecialiserad kirurgisk vårdavdelning

 

Har du tidigare erfarenhet av kirurgisk vård och vill fortsätta utvecklas inom högspecialiserad kirurgi i en öppen och stimulerande miljö? Då är du varmt välkommen att söka till oss på Bäckenkirurgi 8!

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett stimulerande och mycket lärorikt arbete som sjuksköterska. Du kommer att få jobba med högspecialiserad och avancerad postoperativ vård i en miljö som värdesätter och ger förutsättningar för såväl individuell- som verksamhetens utveckling. Vi är stolta över att vara en del av universitetssjukvården och ser det som en självklarhet att kontinuerligt arbeta med, och ge förutsättningar för, kvalitetsutveckling, utbildning och forskning. I tjänsten finns möjlighet till 10% avsatt tid för utvecklingsarbete inom för verksamheten relevant omvårdnadsområde. Vi ser positivt på fortsatt kompetensutveckling och erbjuder betald specialistutbildning.

Möjlighet att arbeta treskift kan erbjudas om intresse finns. Vår ambition är att vara lyhörda inför dina behov i schemaläggningen och tillsammans hitta lösningar som passar både dig och verksamheten!

Självklart få du som anställd ta del av våra fina förmåner!

Om oss
På avdelning Bäckenkirurgi 8 vårdas vuxna patienter med gynekologisk och-/ eller kolorektal cancer. Patienterna kommer från hela Sverige och genomgår avancerad, högspecialiserad kirurgi. Arbetsmiljön präglas av en härlig stämning i arbetsgruppen där vi hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Vi trivs tillsammans och tycker om aktiviteter där vi stärker varandra som grupp. Vi tror på ett närvarande ledarskap där vi ser individen och ger förutsättningar till fortsatt utveckling.

Vårdavdelningen har 20 vårdplatser och är öppet dygnet runt veckans alla dagar. Hos oss får du möjlighet att arbeta med högspecialiserad kirurgi tillsammans med andra sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och fysioterapeuter m.fl. Avdelningen har också en sjuksköterskeledd inskrivningsmottagning, där du som sjuksköterska har egen mottagning för patienter som planeras för operation.

Arbetsgruppen är blandad, både sett till kön, ålder och erfarenhet. Flera av sjuksköterskorna är specialistutbildade inom kirurgisk vård. På avdelningen arbetar en klinisk omvårdnadsledare vars huvudsakliga roll är att stötta kollegor och arbeta med utveckling av avdelningen.

Om tjänsten
Som sjuksköterska leder, planerar och organiserar du den pre- och postoperativa omvårdnaden kring patienten i nära samarbete med undersköterska och läkare. I teamet ansvarar du som sjuksköterska för 4–5 patienter tillsammans med två undersköterskor.

För dig som är intresserad av tjänsten samt söker den finns möjlighet till hospitering. Vi uppmuntrar kommande medarbetare att komma och träffa framtida kollegor, se miljön och skapa sig en egen uppfattning om arbetsplatsen.

Vi söker
Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom kirurgisk vård. Du är trygg i dig själv och kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring, och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn. Du är ansvarstagande, driven och med ett intresse att förbättra vården för vår patientgrupp. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav: 

  • Legitimerad sjuksköterska.
  • Arbetserfarenhet av akutsjukvård, företrädesvis inom kirurgi.

Meriterande: 

  • Specialistutbildning inom kirurgisk vård.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Varmt välkommen med dina ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet, Claudine Ahlgren Telefon
claudine.ahlgren@regionstockholm.se

 

 

Dela detta jobb

Erfaren sjuksköterska till högspecialiserad kirurgisk vårdavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset