halsojobb.se

-->

Erfaren sjuksköterska som vill hjälpa till att utveckla Barnakuten i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-20

Ansök nu

Erfaren sjuksköterska som vill hjälpa till att utveckla Barnakuten i Huddinge

 

Om tjänsten

Barnakuten i Huddinge på Astrid Lindgrens barnsjukhus tar emot akut sjuka barn, 0-18 år. Vi tar emot ca 18 000 barn/ år. De flesta som söker har medicinska åkommor.Vi arbetar i nyrenoverade fräscha lokaler, med slutenvårdsavdelning för barn (BAVA) precis brevid. Inom verksamhetsområde barnakutsjukvård så ingår förutom akutmottagning två slutenvårdsavdelningar och akut hemsjukvård - Mobilen, möjlighet till rotationstjänst finns.

Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterska och undersköterska. På barnakut Huddinge finns erfaren personal som hela tiden arbetar för barnens bästa. Hos oss använder vi oss av önskeschema  för dygnet runt bemanning, möjlighet till ren natttjänst finns.  Som medarbetare får du även möjlighet att bedriva förbättringsarbete inom ett specifikt ansvarsområde. Inom verksamhetsområdet barnakutsjukvård finns en biträdande universitetssjuksköterska för att få till ett integrerat lärande. I samband med att vi får en ny verksamhetschef som kommer att jobba med omvårdnad så har vi ambitionen att utveckla verksamheten vilket kommer att öppna nya utvecklingsmöjigheter.

Vi söker

Vi söker dig som tycker om att arbeta med barn, både stora och små. Som vill arbeta på en arbetsplats där  barnets bästa är i fokus.  Du vill vara med, utveckla och bygga upp vår nya orgnisation. Du tycker om att samarbeta för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Du säkerställer att budskap når fram och att förväntningar är klara för alla parter. Vidare är det viktigt att du visar respekt för patienten, ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet. Du måste också känna dig bekväm i att omprioritera och frångå en plan för att lösa en uppkommen situation.

Kvalifikationer 

Leg sjuksköterska, med erfarenhet av akutsjukvård alternativt av barnsjukvård. Det är meriterande med, för verksamheten, adekvat vidareutbildning.

Välkommen med din intresseanmälan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Erfaren sjuksköterska som vill hjälpa till att utveckla Barnakuten i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset