halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Nu söker vi en dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom thoraxkrirurgi till ett spännande uppdrag  i Stockholm. Uppdraget sträcker sig från augusti/ sept till årssiftet med stor chans till förlängning även nästa år. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka ditt schema, men du kommer att jobba 3-skift och helger. Vi ser helst att du som söker är intresserad av att jobba 50-100% samt minst tre månader, för att vår kund ska få den kontinuitet de behöver. DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst fyra års dokumenterad yrkeserfarenhet inom akutsjukvård, erfarenhet inom kardiologi eller thoraxkirirgi. 
Kunskaper i journalsystemet Take Care. 


OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård.
 
Som konsult hos oss erbjuds du en "all inclusive lösning" med bra lönevillkor, pensioner, semesterersättning och försäkringar. Du får alltid en egen dedikerad kontaktperson som följer dig och dina önskemål och vi kan erbjuda varierade uppdrag då vi har många avtal runt om i landet. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
 
Välkommen!

Logo

Erfaren sjuksköterska sökes till thoraxkirurgen Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb