halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfaren sjuksköterska sökes till neonatalen

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-05

Ansök nu

Erfaren sjuksköterska sökes till neonatalen

Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Vi söker

Neonatalvården på Astrid Lindgrens Barnsjukhus är för dig som vågar testa nya sätt att arbeta. OO Neonatologi är en stor verksamhet med ca. 400 medarbetare på våra tre enheter Solna, Huddinge och Danderyd.

Nu söker vi dig, som är erfaren sjuksköterska med minst två års erfarenhet gärna inom intensivvård eller barnsjukvård, till våra tre enheter.

Om tjänsten

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i en avancerad och högspecialiserad vårdmiljö. Du kommer att få en individuell inskolning som är baserad på dina tidigare erfarenheter. Inskolningen planeras tillsammans med våra utbildningsansvariga som också utser handledarna.

I arbetsuppgifterna ingår akut omhändertagande och kvalificerad omvårdnad av det för tidigt födda och sjuka nyfödda barnet och hantering av avancerad medicinsk apparatur.

Vi arbetar i tvärprofessionella team, du kommer att leda och aktivt delta i omvårdnadsarbetet enligt gällande rutiner på ett evidensbaserat arbetssätt.

Vården inom neonatalen bedrivs dygnet runt, och det kräver att du kan jobba 3-skift inklusive helger. Arbetstidsmodell: AB med kvarstannade bonus och ATK tid, individuell schemaläggning.

Vår verksamhet

I Solna och Huddinge finns våra två intensivvårdsavdelningar. Solna har regionsuppdraget för kirurgi och ansvarar för de allra minsta patienterna, i Huddinge vårdas barn födda ifrån vecka 26. På Danderyd vårdas barn födda från vecka 32 och barn som har behov av intermediärvård.

Vi arbetar med NIDCAP/Fine som omvårdnadsfilosofi vilket innebär en familjecentrerad utvecklingsstödjande vårdform där omvårdnaden av barnen sker i nära samarbete med föräldrarna. De för tidigt födda och sjuka nyfödda barnen har möjlighet att vara nära sina föräldrar dygnet runt - trots skörhet och stora medicinska behov.

Vi som jobbar med sjuka nyfödda barn har stora visioner och vet vart vi vill. Nu behöver vi bli fler för att visionerna ska kunna förverkligas. Därför behöver vi just din kompetens, energi och kreativitet. Du behöver vara trygg i din yrkesroll, men ödmjuk inför komplexiteten och våga be om hjälp när du behöver.

Inom vår verksamhet finns möjligheter att utvecklas inom din yrkesroll. På neonatalen kan man stanna ett helt yrkesliv och ändå utvecklas varje dag.

Våra medarbetare från både omvårdnad och medicin bedriver tillsammans forskning och utveckling.

Verksamheten har även en egen transportorganisation med rikstäckande uppdrag Neo-PETS som bemannas av läkare och sjuksköterskor från vår egna verksamhet.

Neonatalen är en verksamhet inom Karolinska sjukhuset, ett universitetssjukhus med alla dess möjligheter, där du som sjuksköterska placeras i kompetensstegen. Detta ger en strukturerad plan för personlig utveckling.

Arbetstidsmodell: AB med kvarstannade bonus och ATK tid, individuell schemaläggning.

Lyssna gärna på "Neopodden (karolinska.se)" - för att ta del av vår verksamhet.

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt
samarbete.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100 %

Ort

     Stockholm

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2022/3204

Kontakt

  • Helene Strömqvist Blixt, Omvårdnadschef Danderyd, 08-51778322

  • Ann-Sofi Tirud, Omvårdnadschef Solna, 08-51779476

  • Pia Eckermalm, Omvårdnadschef Danderyd, 08-12357728

  • Minna Wentz, Omvårdnadschef Huddinge, 070-0017026

Facklig företrädare

  • Ewa Köhler, Vårdförbundet, 070-1684068

  • Rozita Zarif, Vårdförbundet, 070-0891792

Publicerat

     2022-04-20

Sista ansökningsdag

     2022-06-05

 

Dela detta jobb

Erfaren sjuksköterska sökes till neonatalen

Karolinska Universitetssjukhuset