halsojobb.se

Erfaren logoped sökes till Talklinikens mottagning i Sollentuna

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Erfaren logoped sökes till Talklinikens mottagning i Sollentuna

Talkliniken har i dagsläget cirka 90 medarbetare och rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna. Arbetet bedrivs processinriktat och verksamheten fokuserar i hög grad på klinisk utveckling. Inom kliniken finns möjligheter till fortbildning i form av ämnesspecifika nätverksträffar, seminarier, auskultationer och behandlingskonferenser. Tillgång till specialistkompetens inom olika logopediska områden finns bland Talklinikens medarbetare. Kliniken tar varje år emot ett stort antal studenter från landets logopedutbildningar. Kliniken är auktoriserad inom vårdvalet. Talkliniken står för den kompetensutveckling som uppdraget kräver.  
 
Arbetsuppgifter:  
Vi söker nu medarbetare till en tjänst på mottagningen i Sollentuna. Som mottagningslogoped förväntas du självständigt utreda och behandla barn och ungdomar med språkstörning. Arbetet kräver förmåga att samverka med patienter och deras vårdnadshavare samt med remittenter och andra utredande vårdinstanser. Remissgranskning och journalskrivning samt en del bokning ingår också i arbetsuppgifterna. Samarbete med tolk kan förekomma.
 
Anställningsform:  
Vikariat 1 år.  
 
Kvalifikationer:  
Legitimerad logoped med minst 2 års erfarenhet.  
 
Personliga egenskaper:  
Som person tror vi att du är självgående och utvecklingsbenägen. Du är intresserad av tvärprofessionellt samarbete. Du har en hög arbetskapacitet och är flexibel. Vidare tror vi att du har förmågan att snabbt kunna skapa ett förtroende och att du har ett pedagogiskt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
 
Övrig information:  
Vi ser gärna att du kan påbörja tjänsten så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Erfaren logoped sökes till Talklinikens mottagning i Sollentuna

Danderyds Sjukhus AB