halsojobb.se

Skaraborgs Sjukhus, M6, BUP Övergripande
Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Är du enhetschefen som vill, vågar och kan?

Barn- och ungdomspsykiatrin inom Skaraborgs Sjukhus är inne i implementeringsfasen av en omorganisation, och söker nu två enhetschefer som vill vara med och bygga Sveriges bästa Barn- och ungdomspsykiatrin, som vågar utmana våra invanda mönster i syfte att bli bättre, som kan bidra med sin gedigna kompetens till våra barn och unga.

Barn- och ungdomspsykiatrin i Skaraborg har ansvaret för den specialiserade barn- och ungdomspsykiatrin för ca 56 000 barn och ungdomar. Vår nya verksamhet kommer att bestå av de två robusta öppenvårdsmottagningarna BUP Skövde och BUP Mariestad med satellitmottagningar i Lidköping och Falköping. Till verksamheten hör även enheter som har hela Skaraborg som upptagningsområde. Dessa enheter är BUP dagsjukvård, akutteam och mellanvård samt en enhet där åldersövergripande ätstörningsvård bedrivs.

Våra medarbetare består av sjuksköterskor, psykiatrisjuksköterskor, barnpsykiatriker, ST-läkare, kuratorer, psykologer, arbetsterapeuter, medicinska sekreterare, psykoterapeuter, specialpedagog, undersköterskor, skötare, behandlingsassistenter, dietister, fysioterapeut.

Vi söker nu två enhetschefer:
En enhetschef till BUP Mariestad med satellitmottagning Lidköping - placering Mariestad
En enhetschef till BUP dagsjukvård, mellanvård och akutansvar - placering Skövde

Hos oss får du

En medarbetargrupp med god kompetens och arbetsglädje 
Möjlighet att vara med och forma en verksamhet som är i en dynamisk fas
Stöd i ditt arbete genom kompetenta och trevliga kolleger samt chefshandledning
Utsedd mentor och individuell introduktionsplan
Chefs- och ledarutveckling genom individuell kompetensutvecklingsplan samt SkaS och VGR:s chefs och ledarskapsprogram
Arbetsuppgifter

Du ingår i verksamhetsledningen och blir direkt underställd verksamhetschefen. När organisationsförändringen är klar och alla positioner på plats kommer du att tillsammans med en enhetschefskollega, vårdenhetsöverläkare, vårdenhetspsykolog samt ett administrativt stöd ingå i er egna enhetsledning.

Tjänsten i Mariestad: Din arbetsgrupp kommer initialt att bestå av samtliga professioner (förutom läkare) för att sedan delas upp mellan dig och din enhetschefskollega på enheten.

Tjänsten i BUP dagsjukvård, mellanvård och akutenhet: Här ingår du i en enhetsledning med chefskollega från ätstörningsenheten. Ni är chefer för alla yrkeskategorier på era respektive enheter, men delar och ingå i samma enhetsledning. 

Som enhetschef är ditt uppdrag att genom dina medarbetare leda och utveckla enhet mot uppsatta mål. I ditt arbete har du hjälp av stödfunktioner så som HR, ekonom, verksamhetsutvecklare och kommunikatör. Tjänsten innebär att du har ett verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar vid din enhet. Du kommer att leda olika processarbeten samt ingå i olika former av lokal och regional samverkan.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har viljan och modet att vara chef i förändring men som också har erfarenhet som chef. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom barn- och ungdomspsykiatrin. Du ska gärna ha ett legitimationsyrke som arbetsgivaren finner lämpligt t ex psykiatrisjuksköterska, psykolog, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator.

Du är en person som är engagerad och har god förmåga att kommunicera, lyssna in och bygga relationer. Du är utvecklingsorienterad och målinriktad. Struktur och ordning är en naturlig del av dig. Din värdegrund präglas av alla människors lika värde och att möta andra med respekt, ärlighet och omtanke. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Möjlighet till årsarbetstid.
Ange i ansökan vilken av tjänsterna du söker. 
Intervjutider planeras in till följande datum: 4/3 och 5/3.

Tveka inte att söka redan nu då urvalsprocessen pågår under hela annonseringstiden.

Vid anställning inom barn och ungdomspsykiatrin görs utdrag ur brotts och belastningsregistret. Detta sköts av anställande arbetsgivare. 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse.
Löneform    Fast lön.
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    100 %
Ort    Skövde alt Mariestad
Län    Västra Götalands län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/221
Kontakt    
Annelie Sundén Gustavsson, Verksamhetschef M6, 070-302 44 93
Facklig företrädare    
Vårdförbundet, 0500-431936
Ledarna, 08-59899324
Vision, 0500-431000
Sveriges Psykologförbund, Annika Westergård, 070 508 67 81
Akademikerförbundet SSR, Stig Roos, 070-255 49 19
Kommunal, Peter Collin, 0500-478300 vxl
Publicerat    2020-01-16
Sista ansökningsdag    2020-02-24

Enhetschefer till BUP

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-24

Ansök nu

Dela detta jobb