halsojobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Oavsett om du är i början av din karriär och vill inrikta dig mot ledarskap, eller om du är en erfaren ledare som vill ta ditt ledarskap till nya nivåer, så innehåller rollen som enhetschef både de utmaningar och möjligheter du söker. Du kommer att få nya utmaningar dagligen, både små och stora med möjligheter att utveckla en viktig verksamhet tillsammans med vår kompetenta personal. Det här är en ledartjänst med mycket potential!

Sektionen ansvarar för kommunens vård- och omsorgsboenden. Inom sektionen arbetar idag ett tjugotal enhetschefer som uppmuntras till att ha mycket samarbete sinsemellan. Dessa enhetschefer sitter även med i sektionens ledningsgrupp och har då en god plattform för att få coaching, stöd och hjälp av varandra. På de flesta enheter arbetar omkring 25 medarbetare med att skapa trygghet och trivsel för våra brukare.

Omvårdnadsförvaltningens arbete bygger på en gemensam värdegrund där Trygghet är ett centralt begrepp i arbetet tillsammans med kunden. Varje möte med den enskilde ska kännetecknas av gott bemötande, kontinuitet och inflytande.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef är din främsta uppgift att leda, planera och utveckla verksamheten. Detta sker utifrån beviljade biståndsbeslut enligt SoL och inom givna ekonomiska ramar och målsättningen är att brukaren hela tiden får en bra omsorg med hög kvalitet. Som stöd i bland annat schemaläggning har du en gruppledare per enhet.

I rollen som enhetschef har du ansvar för personal, budget och verksamhet. Du leder, coachar och följer upp dina medarbetares insatser. Vi vill därför att du är en närvarande ledare som har lätt för att se dina medarbetare. Det är också viktigt att du är en god representant när det handlar om värdegrundsarbete, då vi tycker att det är viktigt att hela tiden arbeta för att våra brukare ska tas emot av varm personal som har en positiv attityd till sitt arbete och som sätter värde i att få andra att må bra.

I den här rollen kommer du att gå kommunens ledarskapsprogram. Det finns även goda möjligheter att utvecklas som ledare genom mentorskap. För oss är det viktigt att du som kommer till oss känner att vi tar hand om dig från första dagen! Vi erbjuder även centrala funktioner för ekonomi, HR och kommunikation.

Kvalifikationer
- Högskoleexamen från personal- och arbetslivsprogrammet, socionomprogrammet eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig

- God förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift

- Erfarenhet av att använda dator som verktyg i arbete

- B-körkort

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har förmågan att på ett effektivt sätt samarbeta med andra. Du främjar en förtroendeskapande arbetsmiljö och motiverar dina medarbetare samtidigt som du är bestämd och pålitlig. Arbetet kräver att du klarar av att agera på eget initiativ, att du har en god analytisk förmåga samt ett gott omdöme. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att både leda och utveckla dina medarbetare.

Meriterande kvalifikationer

- Erfarenhet av äldreomsorg

- Erfarenhet av intäktsfinansierad verksamhet

- Erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet

- Erfarenhet av att arbeta som ledare

- Erfarenhet av personal-, budget- och verksamhetsansvar

Vi erbjuder
Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Kopior på betyg och intyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. Beställ detta i samband med ansökan, så att det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har Falu kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar

Kerstin Jansson, sektionschef, tfn: 023-860 87

Fackliga företrädare

Vision, Kerstin Degerlund, tfn: 023-820 64

Ledarna, Eva Jonsson, tfn: 023-866 15

Kommunal, Anna Janbjer, tfn: 010-442 81 69

Kontaktinformation
Kerstin Jansson, Sektionschef

Arbetsplats
Stadshuset

79171 Falun

Logga

Enhetschef vård- och omsorgsboende

Företag Falu kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-02

Ansök nu

Dela detta jobb