halsojobb.se

Enhetschef till särskilt boende

Företag Tanums kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-13

Ansök nu

Enhetschef till särskilt boende

Omsorgsförvaltningen söker enhetschef till särskilt boende.  Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%, med tillträde enligt överenskommelse.  

Äldreomsorgen är nu inne i en intensiv och spännande utvecklingsfas där du blir en viktig del! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du har förutsättningar att påverka. Vill du vara med och fortsätta utveckla det pågående förbättringsarbetet med ny arbetsmetod och bemanningsplanering? Då skall du söka till oss! 

 Vi söker nu en ny chef till Hedegårdens äldreboende. Boendet är kommunens största och du blir en av tre chefer på boendet. 

 

Arbetsuppgifter
Hedegården består av flera verksamheter bland annat 6 boendeavdelningar, 2 korttidsavdelningar, dagverksamhet och träffpunkt. Från Hedegården utgår även bland annat hemtjänst och hemsjukvård.

Som enhetschef ansvarar Du för verksamhetens insatser utifrån fastställda mål, riktlinjer och budgetram.  Du kommer att vara verksamhetsansvarig, vilket inkluderar personal-, resultat- och budgetansvar. Din närmsta chef är avdelningschefen och du ingår i ledningsgruppen för avdelningen äldreomsorg. 

Kvalifikationer
Vi vill att din ledarstil ska präglas av ett proaktivt ledarskap, god kommunikativ förmåga, hög medvetenhet om betydelsen av en väl fungerande information och en god förmåga att leda mot resultat såväl i ekonomiska som kvalitativa i mål. Det är viktigt att du kan upprätta och behålla goda relationer och att du har mod, kreativitet och handlingskraft att genomföra vad som krävs för att leda verksamheten i rätt riktning. Du ska ha förmåga att genomföra nödvändiga förbättringsåtgärder både utifrån omsorgstagare och medarbetarperspektiv. Arbetet kräver även en fallenhet för att skapa trygghet och tilltro såväl till medarbetare som till omsorgstagare och anhöriga. Du gillar och vill ha ett nära ledarskap samt har en förmåga att hantera såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

Du har flerårig erfarenhet av personal-, budget och arbetsmiljöansvar. Erfarenhet av arbete inom särskilt boende är meriterande. Vi förutsätter att du har körkort och goda IT-kunskaper. Vi vill att du har lämplig högskoleexamen inom verksamhetsområdet med god kännedom om gällande lagstiftning.

Övrigt
Komplett ansökan med meritförteckning och löneanspråk, märkt ref nr ”457”, sänder du senast 2019-11-13, intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Tanums kommun använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag,
personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Enhetschef till särskilt boende

Tanums kommun