halsojobb.se

Enhetschef till Medicinteknik, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-26

Ansök nu

Enhetschef till Medicinteknik, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Verksamhet IT, MT och digitalisering har i uppdrag att utveckla och förvalta tjänster inom IT, medicinteknik (MT) och telefoni. Verksamheten samordnar regionens digitaliseringsarbete samt leder arbetet med upphandling och implementering av framtidens vårdinformationsstöd (FVIS).

Medicinsk Teknik (MT) ansvarar för tekniskt stöd till sjukvården på patientnära medicinsk teknik. Stödet innefattar alla processer från inköp till avveckling och verksamheten är certifierad enligt ISO-9001.Inom MT finns också enheten Distansutveckling som med olika tillämpningar stödjer regionen med videomöten och bildhantering.

Vi söker nu en enhetschef för MT-syd i Sundsvall, enhet som idag består av 18 medarbetare. Uppdraget som enhetschef innefattar att skapa engagemang och delaktighet i arbetsgruppen samt att främja samarbete inom och utanför verksamheten tillsammans med enhetschefen för MT-nord. Du kommer att ha kompetenta och erfarna medarbetare till din hjälp i uppdraget!

Arbetsuppgifter

Som enhetschef leder, utvecklar och följer du upp verksamheten i enlighet med verksamhetens övergripande uppdrag och mål. Du arbetar på uppdrag av verksamhetschefen och har ett första linjens ledningsansvar för enhetens ekonomi, personal, verksamhet, arbetsmiljö och kvalitetsfrågor. Du håller dig uppdaterad med trender och utvecklingen i branschen. Du har kontakt med kunder och stämmer av pågående arbeten och ger stöd till vårdens verksamheter som pågår dygnet runt.

Som enhetschefen ingår du i den gemensamma ledningsgruppen för IT, MT och digitalisering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom det tekniska området eller annan bakgrund som bedöms likvärdig. Chef- eller ledarskapserfarenhet och kunskap om att leda organisationers förändrings- och utvecklingsarbete är ett krav. Du behöver ha god förmåga att kommunicera på såväl svenska som engelska i tal och skrift. Erfarenhet av att arbete inom hälso- och sjukvård eller medicintekniska produkter är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser och söker dig som har god samarbetsförmåga och som relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och behåller ett realistiskt perspektiv på situationer. Du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet, och organiserar ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 2-4 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke.
Placeringsort är Sundsvall.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-26

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sven-Göran Öhlen

Verksamhetschef

E-post: sven.goran.ohlen@rvn.se

Magnus Tejbo

SACO

Telefon: +4660182320

E-post: magnus.tejbo@rvn.se

Therese Lundin

Vision

Telefon: 0611-840 59

E-post: therese.lundin@rvn.se

Dela detta jobb

Enhetschef till Medicinteknik, Sundsvall

Region Västernorrland