halsojobb.se

Enhetschef till Individ- och Familjeomsorgen

Företag Gagnef kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Enhetschef till Individ- och Familjeomsorgen

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.
 
Gagnefs kommun söker
 
Enhetschef till Individ- och Familjeomsorgen 
 
Vill du vara med och leda och utveckla socialtjänsten i Gagnef?

Vi söker en kommunikativ och lösningsorienterad enhetschef till Individ- och Familjeomsorgen. Tillsammans med barn- och familjegruppen och vuxengruppen finns de bästa förutsättningarna för att leverera uppdraget på bästa möjliga sätt. Genom ett närvarande ledarskap, ett systematiskt arbetsmiljöarbete och en positiv löneutveckling vill vi vara en attraktiv arbetsgivare för våra anställda.

Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta! 

Arbetsuppgifter:
Som enhetschef på Individ- och Familjeomsorgen erbjuder vi dig ett spännande och varierande arbete. Du arbetar i enlighet med lagstiftning, riktlinjer och övriga styrdokument som bas för att utveckla verksamheten. Din roll innefattar budgetansvar, att bedriva arbetsmiljöarbete samt utvecklings- och kvalitetsarbete. Du arbetar övergripande för att skapa förutsättningar för att dina medarbetare ska kunna utföra sina uppdrag på bästa sätt.

Som enhetschef på Individ och Familjeomsorgen kommer du att vara en av sju enhetschefer inom verksamheten Stöd och Omsorg, där du ingår i ledningsgruppen tillsammans med verksamhetschef. Det dagliga arbetet med bland annat ärendefördelning och ärendehandledning leds av en 1:e socialsekreterare i respektive grupp. Vi erbjuder stödfunktioner i form av centrala funktioner för bland annat ekonomi och HR. 

Kvalifikationer:
Vi utgår ifrån att du har Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper om de lagrum som styr verksamheten och erfarenhet av att socialt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning, projektledning eller liknande.

Vi söker dig med lösningsorienterad inställning och stort utvecklingsfokus. Du trivs med att ha många bollar i luften och du måste kunna behålla fokus även i känslosamma och svåra situationer. Du har god förmåga att kunna tänka strategiskt med framförhållning och helhetssyn på verksamheten. I din kommunikation är du närvarande, lyhörd, tydlig och har en god förmåga att engagera dina medarbetare. 

Arbetstid/varaktighet: 
Tillsvidareanställning 100%, tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Övrigt:
Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Arbetsprov kan bli aktuellt under rekryteringsprocessen. 

Gagnefs kommun undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler. 
 
Körkort klass B - Bil.
  
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Gagnefs kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Individuell lön enligt kollektivavtal    Gagnefs kommun
78580 GAGNEF 
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-03-31
Ange referens: SN/2019:49/02
 
Kontaktpersoner
Verksamhetschef Anna Yttervall, 0241-15511
Fackliga kontaktpersoner
Akademikerförbundet SSR Sofie Pettersson, 0241-15225
Vision Maria Jansson, 0241-15418

Dela detta jobb

Enhetschef till Individ- och Familjeomsorgen

Gagnef kommun