halsojobb.se

-->

Enhetschef till immunhematologi Huddinge, på sektionen transfusionsmedicin

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Enhetschef till immunhematologi Huddinge, på sektionen transfusionsmedicin

 

Du är varmt välkommen till ett bra team med fyra nära chefskollegor, vi erbjuder även: Möjligheter till ett stimulerande arbete, utbildning för dig som chef, förtroendearbetstid, hälsovård.

Vill du vara en del i vår verksamhet
Klinisk immunologi och transfusionsmedicin omfattar - en regionblodcentral med blodgivningsverksamhet, transfusionsmedicin med blodprodukt samt laboratorieanalyser inför bland annat transfusion, för patientbehandling med olika aferestekniker, ett komplett kliniskt immunologiskt laboratorium samt en omfattande forsknings- och utvecklingsverksamhet. 

Transfusionsmedicin består av fem enheter, blodkomponent och immunhematologi som är belägna i Solna, Södersjukhuset, Danderyds sjukhus och Huddinge. 

Området immunhematologi omfattas av dygnetruntverksamhet, där vi tillhandahåller blodkomponenter och immunhematologiska analyser på sex akutsjukhus, även till stor del av öppenvård och närsjukhus inom Region Stockholm. Den här tjänsten avser chef för enheten med verksamhet i Huddinge.
 
Om tjänsten

Immunhematologi i Huddinge är en verksamhet med ca 25 medarbetare bestående huvudsakligen av biomedicinska analytiker. Här utförs rutinanalyser för immunhematologi, specialanalyser för mödravårdsutredningar och allt som behövs inför en blodtransfusion. På laboratoriet används blodgruppsserologiska och molekylärbiologiska tekniker.

Som enhetschef har du självständigt personal-, kostnads- och arbetsmiljöansvar för immunhematologiskenhet i Huddinge. Du leder och planerar verksamheten, i samråd med sektionschefen och medicinskt ansvarig. Du deltar aktivt i utvecklingen av verksamheten på laboratoriet och du ingår i chefsgruppen på kliniken och ledningsgruppen för transfusionsmedicin.

Du ger medarbetarna tillgång till daglig direkt eller indirekt ledning och genomför medarbetar-och lönesamtal med direkt underställd personal. Tjänsten är underställd sektionschefen för transfusionsmedicin.
 
Vi söker 
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att leda människor och har en god förmåga att utveckla dina medarbetare och att se möjligheter i förändringsarbete. 
Genom att informera, engagera och motivera dina medarbetare skapar du ett positivt arbetsklimat, hög delaktighet och främjar en god laganda. Du är prestiglös, kommunikativ och har en god förmåga till samarbete. Du har helhetssyn och arbetar långsiktigt. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
 
Kvalifikationer 
Du är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har annan lämplig akademisk grundutbildning.

Om du har tidigare erfarenhet av arbetsledning och chefsuppdrag är det meriterande. Annan dokumenterad ledarerfarenhet av exempelvis utveckling värderas också högt.

Du bör ha tidigare erfarenhet av arbete i ett kliniskt laboratorium och det är meriterande med kunskaper i engelska.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

 

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

 

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Enhetschef till immunhematologi Huddinge, på sektionen transfusionsmedicin

Karolinska Universitetssjukhuset