halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Roma äldreboende har 50 moderna lägenheter uppdelat på fem avdelningar varav en avdelning för personer med demenssjukdom. Enhetscheferna ansvarar för att Roma äldreboende som helhet skall kunna ge en god och säker boendemiljö och en god arbetsmiljö. Roma äldreboende är beläget i Romakloster, ca 2 mil öster om Visby.
Roma äldreboende är en stor enhet och vi därmed förstärka verksamheten med ytterligare en enhetschef. Enhetscheferna har ansvar för vård och omsorg med uppdelade ansvarsområden.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för utvecklingen av verksamheten tillsammans med nuvarande enhetschef. Du kommer även att ha ett nära samarbete med chefskollega på närliggande boende i Roma.

I uppdraget ingår ekonomiansvar samt personal- och arbetsmiljöansvar för medarbetarna. Du deltar i äldreomsorgens ledningsgrupp och förväntas där bidra till avdelningens utveckling. Du arbetar löpande med frågor som rör kvalitetssäkring, framtagande av rutiner samt kontakter med brukare, anhöriga och medarbetare.

Kvalifikationskrav

Du har erfarenhet av ledarskap och har tidigare arbetat som chef. Du har högskoleexamen med inriktning socialt arbete, hälso- och sjukvård eller annan ledarskapsutbildning. Har du tidigare erfarenhet från äldreomsorgen är det meriterande, men det är nödvändigt att du har erfarenhet från socialtjänsten och en politiskt styrd organisation.

Du trivs med ett uppdrag där du får stort eget ansvar och där det förväntas att du tar initiativ och driver förbättringar. Ditt ledarskap är coachande och du förstår vikten av att tydliggöra målen och följa upp resultatet. Du uppfattas som trygg och tydlig, och har samtidigt förmågan att lyssna aktivt och ta till dig de behov du möter. Stor vikt läggs på samarbetsförmåga.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Marit Lindgren
Avdelningschef
0498-204214

Karina Hedengrahn
Facklig representant, Vision
0498-268832

Charlotta Albers
Facklig representant, Vårdförbundet
0498-268745

Logga

Enhetschef Roma Äldreboende

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-19

Ansök nu

Dela detta jobb