halsojobb.se

Enhetschef på Äldreboende Källan i Rimbo -vikariat

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Enhetschef på Äldreboende Källan i Rimbo -vikariat

Om oss

Källan är ett demensboende som ligger i samma byggnad som vård och omsorgsboendet Birgittagården. Källan har 40 st boende. Källan ingår i verksamhetsområdet Vård och omsorgsboenden, med 10 övriga boenden vilka är belägna i hela kommunen. Totalt har vi ca 400 kunder. Vi är drygt 500 medarbetare och 200 vikarier. I området ingår även paramedicinare och sjuksköterskor. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Vård- och omsorgsboende tillsammans med övriga 10 kollegor som träffas varje vecka. Du kommer att arbeta nära tillsammans med enhetschefen för Birgittagården då ni kommer att samverka och fördela många resurser er emellan. Vi arbetar i team kring våra boende och du blir där en viktig nyckelperson.  
 
Vi arbetar med kvalitetssystem som senior alert, BPSD och genomförandeplaner. Vi arbetar i ett elektroniskt HSL och SOL system- APPVA.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Vård- och omsorgsboende tillsammans med övriga 10 kollegor som träffas varje vecka.

Du kommer att ansvara för hela temat kring demensboendet vilket innebär vård och omsorgspersonal, sjuksköterskor samt paramedicinare. Vi arbetar i team kring bla BPSD med stora framgångar. Du har ansvar för din budget, arbetsmiljö, personalansvar  samt arbetar utifrån de mål, visioner och värdringar som Tiohundra har.  
Du deltar i ledningsgruppen med övriga kollegor.  
Vi arbetar med förbättringsarbete och utveckling, och du kommer aktivt att delta i olika aktiviteter.
Enhetschefen kommer vara föräldraledig 1 år och vikariatet löper under ledigheten.
 
Urval och intervjuer kan ske löpande.

Om dig

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning, och/ eller erfarenhet av chef och ledarskap.  
Vi ser att du brinner för demensvården och vill utveckla och delta i framtidens demensvård.  
 
Du ska vara en god chef och ledare, kunna motivera och engagagera dina medarbetare. Du är intresserad av att arbeta i team och ser samarbete som framgång.   
 
Det är meriterande ifall du har tidigare erfarenheter inom demensvården.  
 
Erfarenhet krävs

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Enhetschef på Äldreboende Källan i Rimbo -vikariat

Tiohundra AB