halsojobb.se

Logga

Enhetschef omsorgen

Företag Orsa Kommun
Ort
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Enhetschef omsorgen

Verksamhetsområde Omsorg, Äldreomsorg

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Äldreomsorgen arbetar för att människor skall kunna åldras värdigt och tryggt i Orsa Kommun. Insatserna skall utföras utifrån den enskildes egna behov och önskemål.
 

Beskrivning

Vi söker nu två nya enhetschefer till Lillåhem och Orsagården. Inom äldreomsorgen tillämpar vi ett delat ledarskap, du kommer alltså ha en närmaste chefskollega med vilken du tillsammans svarar för er resp. enhet inom äldreomsorgen.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer ha ansvar för att leda och fördela arbetet inom en av omsorgens enheter. De enheter vi nu söker chefer till är Lillåhem (särskilt boende) och Orsagården (särskilt boende/dagverksamhet/korttids). Som enhetschef är du arbetsledare och har ett särskilt uppdrag att jobba aktivt med verksamhetens kvalitets- och utvecklingsfrågor.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom omsorgens verksamhetsområde eller motsvarande. För att kunna leda, entusiasmera och motivera dina medarbetare krävs hög personlig mognad och självkännedom. Vi tror att du har erfarenhet av operativt ledarskap och är trygg i ledarrollen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd verksamhet och har goda kunskaper om gällande lagar, avtal och övriga styrdokument som är aktuella för verksamheten.

Det systematiska kvalitetsarbetet är prioriterat i Orsa kommun, det är därför av särskild vikt att du kan ta ansvar för att planera, leda, utveckla och följa upp arbetet med kvalitetsutvecklingen av verksamheten. Det är därtill viktigt att du är pragmatiskt lagd och är bra på att få saker gjorda.

För att kunna möta dagens och morgondagens behov inom omsorgen kommer det krävas att du är initiativtagande, tydlig och självgående. Välfärdsteknik och digitalisering blir en allt större del av vår vardag så det är därför viktigt att du snabbt kan ta till dig digitala system och lösningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Efter överenskommelse.
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    100 %
Ort    Orsa
Län    Dalarnas län
Land    Sverige
Referensnummer    2019/64
Kontakt    
Jesper Karlsson, 0250-55 23 61
Facklig företrädare    
Jan Lindqvist, Ledarna, 0250-55 24 29
Pia Ström, Kommunal, 0250-55 22 79, 010-442 81 63
Publicerat    2019-11-04
Sista ansökningsdag    2019-11-24

Dela detta jobb

Logga
Enhetschef omsorgen

Orsa Kommun