halsojobb.se

Enhetschef individ- och familjeomsorgen

Ort
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

Enhetschef individ- och familjeomsorgen

Ledning socialförvaltningen

Arbetsplatsen

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för äldreomsorg, omsorg om personer med
funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har ca 280 medarbetare varav 18 stycken på enheten individ- och familjeomsorg som består av 1:a socialsekreterare, socialsekreterare, biståndshandläggare, familjerättssekreterare, familjebehandlare, alkohol- och drogterapeut samt administratör. Vi möter människor i alla åldrar, när dom är i behov av stöd i vardagen.

Arbetsuppgifter

Som chef i Karlsborgs kommun är du arbetsgivarens företrädare och har det övergripande ansvaret för personal, ekonomi, verksamhet samt omvärldsanalys inom ditt ansvarsområde. Du förväntas leda och utveckla verksamheten utifrån fastställda mål, riktlinjer och budget. Du leder, motiverar och ger förutsättningar för dina medarbetare att uppnå gemensamma mål samt skapar engagemang, delaktighet och främjar en god arbetsmiljö.

Till din hjälp finns stödfunktioner inom HR och ekonomi och du ingår i socialförvaltningens ledningsgrupp samt regionala nätverk. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en god förmåga att planera och driva ditt arbete framåt mot uppsatta mål. Du har ett professionellt förhållningssätt och är trygg och stabil i din roll. Du är en ansvarstagande, närvarande och entusiasmerande ledare som ger medarbetarna det stöd de behöver för att utföra sitt arbete. Du har en mycket god samarbetsförmåga och trivs med att samverka med andra professioner, ständigt med individen i fokus. 

Tjänsten förutsätter att du är väl förtrogen med verksamhetens uppdrag, liksom den lagstiftning som är relevant inom området och att du har en socionomexamen, eller annan akademisk examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från tidigare chefstjänster, gärna inom socialtjänsten, är ett krav. 

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Karlsborgs kommun använder vi oss av rekryteringsverktyget Varbi. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Varbi genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel. 
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 500 mkr/år. 

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     2021-12-01 eller överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100

Ort

     Karlsborg

Län

     Västra Götalands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021-129

Kontakt

  • Birgitta Johansson, 0505-172 75

Facklig företrädare

  • Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-170 00

Publicerat

     2021-09-14

Sista ansökningsdag

     2021-10-03

Dela detta jobb

Enhetschef individ- och familjeomsorgen

Karlsborgs kommun