halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Enhetschef i samledarskap till Ögonmottagningen, område Ögon Öron

Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-02

Ansök nu

Enhetschef i samledarskap till Ögonmottagningen, område Ögon Öron

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och driva den fortsatta utvecklingen av framtidens ögonmottagning som enhetschef i samledarskap med chefskollega? Hos oss tar vi hand om hela spektrumet av ögonsjukvård i Region Jämtland Härjedalen.

Hos oss pågår ett ständigt utvecklingsarbete för att förbättra vår verksamhet för patienter och personal - målet är att bli en av landets bästa ögonkliniker. Vi strävar efter att ha ett öppet arbetsklimat där vi alltid hjälper och frågar varandra i det dagliga patientarbetet. Kliniken servar hela regionen med 132 000 invånare. Hos oss jobbar ögonspecialister, ST-läkare, ögonsjuksköterskor, optiker, sjuksköterskor, ortoptister, undersköterskor och medicinska sekreterare. Totalt är vi cirka 50 medarbetare.
Ögonmottagningen hanterar ca 30 000 besök varav 1800 ögonoperationer på operationssalar belägna inom ögonmottagningens lokaler. På enheten bedrivs forskning, i dagsläget inom glaukomkirurgi. Vi arbetar mycket med förbättringar och rätt använda kompetenser.

Ögonmottagningen är en del av Område Ögon Öron som även består av öron-, näsa- och halsmottagning, logopedmottagning, syncentral, hörcentral och pedagogisk hörselvård.

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är också en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna.

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef är du direkt underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för verksamhet, ekonomi och personal avseende planering och uppföljning. Tillsammans med den andra enhetschefen fördelar du budget-, arbetsmiljö-, utvecklings- och personalansvar. Som chef förväntas du arbeta nära ledningsgruppen och MLA (läkare med medicinskt ledningsansvar). Samverkan med andra aktörer exempelvis länets kommuner, primärvård och övriga enheter på sjukhuset är också viktigt. I verksamheten pågår ständigt förbättringsarbeten. Som chef ingår du i dessa och driver, tillsammans med chefskollega, utveckling av patientsäkerhetsfrågor och nya arbetssätt med fokus på kvalitet, produktion, tillgänglighet och patientnöjdhet. Du förhåller dig till både regionövergripande mål och enhetens egna mål.

Samledarskapet innebär samarbete som viss fördelning av arbetsuppgifter. Fördelning sker i samråd utifrån dina kunskaper, intresseområden och erfarenheter. Det kan finnas möjlighet till viss klinisktjänstgöring beroende på yrkesbakgrund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård. Du är positiv och handlingskraftig och skapar engagemang för verksamhetens uppgifter, utveckling och resultat. Du har en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att driva förbättrings- och kvalitetsarbete. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap kännetecknas av att skapa förtroende och ett bra samarbete.

Meriterande är erfarenhet av ögonsjukvård, att leda annan personal såsom chefskap, ledningsuppgifter eller utbildning. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet, erfarenheter och dina ledaregenskaper. Region Jämtland erbjuder chefsutvecklingsprogram utifrån dina behov och förutsättningar.

Andra uppgifter

Övriga fackliga kontaktuppgifter:
Niklas Göransson, Kommunal, niklas.goransson@regionjh.se, 063153000 (sökn via vx)

Att bli anställd som chef i Region JH innebär ett tidsbegränsat förordnande på fyra år, med möjlighet till förlängning. I grunden har du en tillsvidareanställning inom din grundprofession inom Region JH.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Pär Byenfeldt
Områdeschef
Telefon: 063-147682
Email: par.byenfeldt@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Magnus Wiström
Läkarföreningen
Telefon: 063-153000 (sökn via vx)
Email: magnus.wistrom@regionjh.se
Namn: Tony Lubell Lötebo
Vårdförbundet
Telefon: 073-0921977
Email: tony.lubell@vardforbundet.se
Namn: Maria Eriksson
Vision
Telefon: 063-153000 (sökn via vx)
Email: maria.j.eriksson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/27/2022
Sista ansökningsdag: 2022-02-02

 

Dela detta jobb

Enhetschef i samledarskap till Ögonmottagningen, område Ögon Öron

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård