halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Enhetschef HSL till äldreboende på Östermalm

Ort
Utgår

2021-12-23

Ansök nu

Enhetschef HSL till äldreboende på Östermalm

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Enhetschef med Hälso- och sjukvårdsansvar till vår verksamhet Kampementet på Östermalm.

Kampementet är ett vård- och omsorgsboende på Östermalm, nära Gärdets grönområde i Stockholm.

Verksamheten innehåller 96 ljusa och trevlig lägenheter med eget pentry och badrum. Lägenheterna är fördelade på sex våningsplan där det finns gemensamma utrymmen för aktiviteter och måltider samt en gemensam balkong.  Av de 96 platserna är 48 avsedda för personer med demenssjukdom och 48 platser för personer med somatiska sjukdomar.

Arbetsbeskrivning:

Tjänsten avser enhetschef HSL med ansvar för att Kampementet bedriver en säker och god hälso- och sjukvård samt vidareutvecklar den i samverkan med A&O:s MAS. Som enhetschef på Kampementet handlar arbetet om att strukturera och vara delaktig i arbetet på enheten.

I rollen som enhetschef kommer du ha budget-, verksamhets- och personalansvar för en avgränsad personalgrupp utifrån din befattningsbeskrivning. Du kommer vara chef för Kampementet sjuksköterskor samt för en del av verksamhetens undersköterskor/ vårdbiträden och därmed ansvara för att arbetsleda medarbetarna till att utföra arbetet med god kvalitet och i enighet med befattningsbeskrivning.

Det innebär bl.a. att du med stöd av verksamhetschef löpande följer upp ekonomin genom månadsvisa uppföljningar, du håller i medarbetarsamtal, kompetensplanering och lönesättning för medarbetare.

Du har även arbetsmiljöansvar och samverkar med fackliga företrädare. Du kommer att tillsammans med verksamhetschef och övriga enhetschefer på Kampementet att ingå i ledningsgruppen.

Som EC/HSL har du övergripande ansvar för hälso- och sjukvårdsarbete i verksamheten. Du ska ha ingående kunskaper i de lagar, föreskrifter, riktlinjer och regelverk som styr hälso- och sjukvården.

Du kommer tillsammans med ledningsgrupp ansvara för det kontinuerliga kvalitetsarbetet på enheten

Egenskaper:

Du är en trygg och tydlig ledare med en positiv inställning och god kommunikativ förmåga. Du skapar engagemang och delaktighet och får med dina medarbetare i utvecklingsarbetet. Du har viljan att nå resultat och har ett långsiktigt strategiskt tänkande. Du måste kunna organisera och strukturera ditt arbete och hantera den administration som krävs.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare och externa kontakter. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet. 

Kvalifikationer:

-Legitimerad sjuksköterska

-Chefserfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av att vara enhetschef med  personal-  budget-, och verksamhetsansvar. 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande.


Välkommen att göra skillnad hos oss!

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% Tillsvidare, provanställning tillämpas. 

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Kampementet kontakta: 

Områdeschef, Liselott Löfgren Mail: liselott.lofgren@ansvarochomsorg.se 

Kvalitetschef, Elin Blomdahl Mail: elin.blomdahl@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

Enhetschef HSL till äldreboende på Östermalm

A&O Ansvar och Omsorg