halsojobb.se

Enhetschef hemtjänst

Företag Halmstads kommun
Ort
Utgår

2020-08-19

Ansök nu

Enhetschef hemtjänst

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen skall vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Till hemvårdsförvaltningens verksamhet för hemtjänst söker vi nu dig som vill arbeta som enhetschef. Som enhetschef har du möjlighet att göra skillnad för våra kunder inom äldreomsorgen och i uppdraget ingår att leda, utveckla och följa upp verksamheten inom ramen för kvalitet, personalförsörjning, arbetsmiljö och budget. Hos oss är det viktigt att du har fokus på tillsammansperspektivet och att ditt ledarskap präglas av en vilja att tillsammans med dina medarbetare, kunder och kollegor arbetar för att driva verksamheten framåt. Vi är stolta över vårt digitaliseringsarbete och dina medarbetare arbetar mobilt med telefoner som har direkt tillgång till scheman, dokumentation, e-post, för att registrera och dokumentera arbetet som utförs hemma hos kunden. Verksamheten driver också ett aktivt hälsofrämjande arbete, där du tillsammans med verksamhetens hälsoinspiratörer verkar för ökad motivation, verktyg och inspiration, för att främja sin hälsa och välbefinnande. Vi har en hög kundnöjdhet och driver en verksamhet med budget i balans och vi hoppas att du tillsammans med oss vill utveckla den kommunala hemtjänsten och tillföra nya perspektiv och tankemönster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom social omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som chef/ledare inom äldreomsorg och har kunskaper om SoL och social dokumentation, samt är van vid att hantera personalfrågor. Vi ser gärna att du har kunskap inom arbetsrätt och har någon form av ledarutbildning. Du har erfarenhet och kunskap av ekonomistyrning och att driva en verksamhet mot budget i balans. För oss är det viktigt att du har en förmåga att planera och organisera din verksamhet på ett effektivt sätt samt kan fatta snabba och tydliga beslut. Vi tror även att du liksom oss, tror på vikten att utöva ett kommunikativt och nära ledarskap som bygger på tillit och förtroende. Som ledare har du en god förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra för att entusiasmera och engagera medarbetarna att nå uppsatta mål. Vi hoppas att du till vår verksamhet vill bidra med nya tankemönster och perspektiv. Då vår verksamhet arbetar aktivt med digitalisering ser vi det som en förutsättning att du har goda IT-kunskaper samt en vilja och förmåga att använda verksamhets- och tidsplaneringssystem som en del i ditt arbete. Körkort krävs för manuellt växlad personbil. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökanden som bidrar till detta.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker efter överenskommelse.
Publicerad
2020-06-29
Ansök senast
2020-08-19

Upplysningar

 • Marinette Urell
  Verksamhetschef, hemtjänst
  Telefon: 0738- 50 88 53
 • Vision
  Telefon: 035-13 70 40
 • SSR
  Telefon: 035-13 80 54

Ansökan

Referensnummer
C40176 - 2020

Dela detta jobb

Enhetschef hemtjänst

Halmstads kommun