halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Socialförvaltningen, Funktionsstöd

Beskrivning

Är du vår nya enhetschef som vill vara med och utveckla organisationen inom funktionsstöd? Du kommer att vara en av sex enhetschefer och du ingår i funktionsstöds ledningsgrupp. Som enhetschef har du ansvar för ca 30 medarbetare. Verksamhetsområdet Funktionsstöd innefattar bland annat gruppboende, korttidsverksamhet, socialpsykiatri, personlig assistans och daglig verksamhet. Den aktuella tjänsten avser i huvudsak personlig assistans.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef ansvarar du för att styra och kvalitetsutveckla verksamheten. I uppdraget ingår personal och budgetansvar samt att verka för samverkan med andra aktörer både internt och externt. Som enhetschef ska du vidta de åtgärder som krävs för att verksamheten ska bedrivas så effektivt som möjligt, med god kvalitet och med en budget i balans.

Viktigt i uppdraget är att utveckla former för att stärka den enskildes inflytande och delaktighet. Vi eftersträvar ett förhållningssätt där den enskilde själv får bestämma hur den vill ha sin dag utformad. Inom funktionsstöd så är frågan om bemötande väldigt viktig, gentemot individer, medarbetare eller chefer. Vi lägger stor vikt vid det goda bemötandets betydelse. Vi kan inte alltid tillmötesgå allas önskemål, men vi kan alltid ha ett respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter och i vilken situation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig för tjänsten.

Du bör ha ett intresse för verksamhetsområdet och det är meriterande om du tidigare arbetat i en arbetsledande befattning. Du behöver kunna känner dig trygg i ledarrollen, i mötet med andra människor och kunna ta/följa beslut. Flexibilitet är viktigt. Meriterande är om du har kunskap om aktuell lagstiftning inom området och tidigare har arbetat i offentlig förvaltning. Du är en tydlig och drivande person som tycker att det är viktigt att tillvarata medarbetarnas kreativitet samt skapa delaktighet. Det är viktigt att du trivs i en föränderlig och utmanade miljö. För att organisationen ska kunna möta morgondagens krav behöver tradition berikas med innovation och nytänkande, vi söker dig som kan bidra med det.

Du ska vara väl förtrogen med det svenska språket och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vision och värdegrund
Olofströms kommun ska vara stolt och expansiv! År 2025 är vi 14 000 invånare. Utifrån denna vision utgår kommunfullmäktiges tre övergripande mål: - Nära till allt, Barnen i centrum och Jobb till 1000.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs. Oavsett var du jobbar är du en representant för hela Olofströms kommun. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter värdeorden: mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Jämställdhet och mångfald
Hos oss på Olofströms kommun är det din talang, ambition och kompetens som är avgörande. Vi är övertygade om att mångfald ger mervärde och eftersträvar att återspegla den mångfald som finns i samhället.

Ett hållbart arbetsliv
Olofströms kommun har ett hälsofrämjande förhållningssätt, det vill säga att vi lägger tyngdpunkten på möjligheterna, det friska och det som fungerar bra. Det hälsofrämjande förhållningssättet genomsyrar både ledarskap och medarbetarkap där arbetsklimatet uppmuntrar en kommunikation som är öppen och tydlig.

Övriga upplysningar
Olofströms kommun tillämpar drogtest innan beslut om nyanställning.

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Ansökan sker via länk på www.olofstrom.se/lediga-jobb. Bifoga CV och personligt brev.    

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt till dig som är försäljare
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Enhetschef funktionsstöd

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Dela detta jobb