halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Enhetschef Funktionsnedsättning

Företag Vansbro kommun
Ort
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Enhetschef Funktionsnedsättning

Om arbetsplatsen

Hos oss är var och en av oss en viktig del i helheten!

Vansbro kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel och resultat på arbetsplatsen, därför är det viktigt för oss att du känner dig delaktig i vår utveckling av verksamheten och stolthet över den verksamhet som vi tillsammans skapar för våra medborgare i Vansbro kommun.

Vansbro kommun är den lilla kommunen med det stora innehållet. Längs älven sträcker sig kommunens lokalsamhällen Äppelbo, Vansbro, Dala-Järna och Nås med kringliggande byar i de västra delarna av Dalarna. I Vansbro kommun är vi mycket stolta över bredden inom näringslivet som skapar en mycket god arbetsmarknad med ett brett och rikt föreningsliv samt god kommunal service i samtliga kommundelar. Hos oss finns en närhet och enkelhet som ger stora möjligheter till livskvalité.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta som enhetschef hos oss och vara delaktig i ett utvecklingsarbete med ansvar för delar av Funktionsnedsättningsverksamheten. Funktionsnedsättningsverksamheten står inför ett utvecklingsarbete och har ansvar för ett flertal insatser som personlig assistans, boende barn, korttidsvistelse, korttidstillsyn, boendestöd, ledsagarservice med flera.

Verksamheten ingår i sektor Social omsorg, där även Individ- och familjeomsorg samt Integrationsenheten ingår. Som enhetschef är du direkt underställd sektorchef och ingår i ledningsgruppen för Social omsorg. Tillsammans med dina kollegor i ledningsgruppen kommer ni framöver se över befintliga arbetssätt och enhetens struktur, samt möjliggöra en långsiktig satsning kring verksamhetsutveckling, med en grund i salutogent förhållningssätt. Det betyder att du som enhetschef hos oss får ett stimulerande arbete med stor möjlighet att bidra till verksamhetens förbättring, såväl inom ditt eget område som inom hela sektor Social omsorg.

I rollen som enhetschef ingår det att leda, planera, organisera samt utforma verksamheten utifrån uppsatta mål inom fastställda ekonomiska ramar. För att kunna ge den bästa möjliga servicen till våra brukare engagerar och stöttar du dina medarbetare att växa och utvecklas i sina roller. Tillsammans skapar ni arbetsglädje och en härlig arbetsmiljö!

Som enhetschef kommer du att ha ekonomi-, verksamhets-, arbetsmiljö- och personalansvar. Du ska samverka med både interna och externa aktörer.

Vill du vara med på resan att göra Vansbro till en av landets bästa kommuner för såväl brukare som arbetstagare? Då är detta rollen för dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig har en eftergymnasial utbildning som socionom, beteendevetare eller annan utbildning/ erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Vi tror att du har god kunskap om den lagstiftning som rör verksamheten (LSS och SoL) och att du har tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen. Vidare har du lämpligen erfarenhet av att leda och utveckla arbetsgrupper, gärna utifrån ett salutogent förhållningssätt. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i, och har god förståelse för, en politiskt styrd organisation.

För att lyckas i rollen som enhetschef behöver du vara engagerad, lösningsfokuserad, strukturerad samt ha en god förmåga att fatta och förmedla beslut. Du är en god ledare med intresse av att utveckla både verksamheten och dina medarbetare. Du samarbetar på ett konstruktivt sätt med både personal, samverkanspartners och kollegor. För att göra utvecklingsresan möjlig och på ett effektivt sätt nå de gemensamma målen har du en särskild talang för att lyfta, engagera och skapa delaktighet i personalgruppen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Referensnummer: A1136601-2022-97

Ersättning

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning

Övrigt

Insända ansökningar återsändes ej. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR (dataskyddsförordningen).

Vansbro kommun erbjuder möjlighet till fri tillgång till simhall och gym, semesterdagsväxling samt busskort till förmånligt pris.

Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Vansbro kommun Norra Allégatan 30, 786 31 Vansbro. I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början.

Dela detta jobb

logo
Enhetschef Funktionsnedsättning

Vansbro kommun