halsojobb.se

Logga

Enhetschef - boende, LSS

Företag Uddevalla kommun
Ort
Utgår

2019-09-27

Ansök nu

Enhetschef - boende, LSS

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!

Beskrivning
Tjänsten är ett vikariat dock längst tom 2020-08-31

Vi söker enhetschef till Stöd och service för personer med funktionsnedsättning.

Du kommer att ansvara för ett antal boenden enligt LSS. Vårt mål är att Uddevalla kommuns stöd till personer med funktionsnedsättning skall bygga på brukarens egna framförda behov och ligga i framkant när det gäller utveckling. Nu behöver vi dig som tillsammans med oss vill arbeta med utveckling och förbättringar för att nå vårt mål.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef är du ansvarig för de verksamheter som bedrivs inom dina enheter. Du har personalansvar, leder och fördelar arbetet och ansvarar för medarbetares arbetsmiljö. Du är ekonomiskt ansvarig för enheterna och följer upp och redovisar kontinuerligt mot tilldelad budgetram. Du skall arbeta med helhetssyn och bidra till att verksamheten kännetecknas av öppenhet, respekt och professionalitet.

Kvalifikationer
Socionomexamen, Socialpedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren finner som relevant för tjänsten. Viktigt med erfarenhet som chef eller ledare från arbete inom LSS verksamhetsområde eller Socialtjänstens område. Som person är du strukturerad, stabil, uthållig och har en personlig mognad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Logga
Enhetschef - boende, LSS

Uddevalla kommun