halsojobb.se

Logga

Enhetchef till demensenheten och Hemtjänst Minnas

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Enhetchef till demensenheten och Hemtjänst Minnas

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en enhetschef som kommer vara med och utveckla demensvården inom äldreomsorgen och hemtjänsten i Vingåkers kommun. Som enhetschef för demensenheten kommer du vara en av två chefer och ambitionen är att ni kommer ha ett nära samarbete i syfte att utveckla vår demensenhet.

Ditt ansvarsområde kommer vara 2 demensavdelningar samt vår demenshemtjänst Minnas. Du kommer ha verksamhets-, budget- och arbetsmiljöansvar. Du kommer arbeta med att skapa engagemang och delaktighet i verksamheten och att stötta dina medarbetare att utvecklas.

Inom Vingåkers kommun arbetar vi efter våra värdeord; våga, ansvar, respekt och stolt, vilka är viktiga att du som enhetschef är med och förmedlar och förankrar i verksamheten. Som enhetschef har du det organisatoriska ansvaret för enheten. Det innebär att du planerar, leder, utvecklar och utvärderar verksamheten mot politiskt uppsatta mål.

Du arbetar med kvalitetsutveckling genom ex. Demens ABC, BPSD och Senior Alert och vill förmedla detta till dina medarbetare. Som enhetschef inom äldreomsorgen kommer du ingå i Äldreomsorgens ledningsgrupp ihop med övriga enhetschefer.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad socionom, eller för tjänsten, annan lämplig utbildning. Du behöver ha goda erfarenheter av äldreomsorg i politiskt styrd organisation och har gärna tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom. Du brinner för att skapa delaktighet i din verksamhet och vill bidra till att alla strävar efter ett gemensamt mål. En utmaning att rekrytera undersköterskor och vilka utmaningar det kan bidra med i verksamheten.

Välkommen till Vingåker en äldreomsorg som strävar efter att ligga i framkant!

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Enhetchef till demensenheten och Hemtjänst Minnas

Vingåkers kommun